?>

Mario Branco'dan Fransız basınında Aziz Yıldırım ve Mourinho iddiaları hakkındaki açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, Fransa basınında yer alan röportajı hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor - 2 yıl önce

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynanacak Lille maçı öncesi Fransız basınında yer alan röportajı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Branco, dış basında çıkan haberlerde Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarının doğru olmadığını bildirdi.

Sarı-lacivertli camiadan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün dış basın kaynaklı olarak gündeme yansıyan haberler üzerine Kulübümüzün internet sitesine açıklamalarda bulunan Sportif Direktörümüz Mario Branco, Fransız basınında yer alan röportajı ile ilgili düzeltme yapmıştır.

İlgili basın kuruluşuna sadece Takımımızın Lille maçını değerlendirdiğini ifade eden Branco; bugün servis edilen Jose Mourinho görüşmeleri ile ilgili bölümün, Kulübümüzün kongre döneminde gerçekleştirildiğini ve bugün servis edilen metinde birisi geçmişte olmak üzere iki ayrı röportajdan bölümlerin birleştirilmiş olduğunu söyledi.

O dönemde yaptığı açıklamalarda da başkan adayları ile ilgili asla yorum yapmadığını ifade eden Mario Branco, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşme sürecini ve ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini açıkladığını söyledi.

Sportif Direktörümüz ayrıca böylesi önemli bir maç gününde bu konuların gündeme getirilmesinden de duyduğu rahatsızlığı sözlerine ekledi."

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden L'Equipe bazı açıklamalarda bulunmuştu. Branco'nun Jose Mourinho'nun imza atma süreciyle ilgili olarak, "Dürüst olmam gerekirse, Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’ya yaklaşarak kendi reklamını yapmasına fırsat vermedim. Lig sona erdiğinde, Avrupa kulüpleri peşine düşmeden, Jose Mourinho’yu ikna etmek için soluğu Avrupa’da Jose Mourinho’nun yanında aldım" ifadeleri gündeme oturmuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Mustafa Destici: Instagram veya Facebook, kendilerine çekidüzen vermek zorundadır

2024-08-04 19:08 - Siyaset

Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kaç yaşında?

2024-08-01 00:08 - Gündem

Erdoğan Instagram engelini eleştirenlere 'ev zencisi' tanımını kullandı. Peki 'ev zencisi' nedir?

2024-08-06 03:09 - Siyaset

10 Ağustos’ta açılması planlanan Çukurova Havalimanı'na vatandaştan tepki: Hem Mersin hem Adana’ya uzak

2024-08-01 05:39 - Ekonomi

Instagram neden açılmıyor? Instagram çöktü mü? Türkiye'de Instagram yasaklandı mı?

2024-08-02 09:39 - Gündem

İmamoğlu: İBB’nin SGK’ya tek kuruş borcu yok!

2024-08-03 18:34 - Siyaset

TRT Spor'da olay gönderme: 'Karakter sandalye üzerine çıkarak...'

2024-08-04 13:38 - Gündem

Diyanet noktayı koydu: Faiz caizdir!

2024-07-30 23:01 - Gündem

Instagram, Erdoğan'a kapanmamış: Cuma mesajı önce paylaşıldı, sonra 40 dakika içinde silindi!

2024-08-02 11:39 - Siyaset

Türkiye'de mako cinsi köpekbalığı bulundu

2024-08-06 15:08 - Gündem

İlgili Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Liverpool oldu!

00:08 - Spor

Samsunspor'un son 16 turundaki rakibi belli oldu

00:06 - Spor

Fenerbahçe'den Erdoğan'a teşekkür mesajı!

11:06 - Spor

Tügva'nın Gençlig'ni Hacıosmanoğlu ve Montella tanıttı!

07:41 - Spor

Galatasaray efsanesi Gökmen Özdenak hayatını kaybetti!

19:57 - Spor

Günün Manşetleri

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Basın meslek örgütleri: İsmail Arı derhal serbest bırakılmalı

09:30 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem