?>

Lübnan'da çağrı cihazları patlatıldı: 8 yaşındaki çocuk da öldü!

Lübnan'ın çeşitli bölgelerinde çağrı cihazlarının patlatılması sonucu 8 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi.

Gündem - 1 yıl önce

Lübnan Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde çoğunlukla Hizbullah mensuplarının kullandığı çağrı cihazlarının patlatılması nedeniyle 9 kişi öldü, 200'ü ağır 2 bin 800 kişi yaralandı.

Çağrı cihazlarının patlatılması sonucu 8 yaşındaki Lübnanlı bir çocuk da hayatını kaybetti. Sosyal medyada aktivistlerin yaptığı paylaşımlarda ölen çocuğun isminin Fatıma Cafer Abdullah olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Fatıma ülkenin doğusundaki Bekaa bölgesinde yer alan Sareen kasabasında ailesinin evinde bulunduğu sırada patlama meydana geldi.

Lübnanlı bazı sosyal medya kullanıcıları, patlamalarda çok sayıda sivilin de zarar gördüğüne dikkati çekerken, çağrı cihazı kullanan bazı doktorların kurbanlar arasında yer aldığı, 8 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği, cihazların infilak ettiği yerlerin bir bölümünün kalabalık sivil mekanlar olduğu yorumunda bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Devlet Bahçeli’nin öldüğü iddiası: MHP’den açıklama!

2024-09-12 23:08 - Gündem

Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'la ilgili 'kan' iddiası: 'Devlet istiyor

2024-09-13 17:08 - Gündem

Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı kim?

2024-09-12 08:09 - Gündem

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı sızdırıldı

2024-09-16 04:09 - Teknoloji

Anne dahil 3 kişi tutuklandı... 2 yaşındaki bebek cinsel istismara maruz kalmış!

2024-09-12 01:39 - Asayiş

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

2024-09-15 18:38 - Gündem

Başkan Kılınç'dan Bakan Ersoy'un sözlerine sert tepki

2024-09-17 07:56 - Gündem

Narin'in ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu’na başvurdu

2024-09-16 19:20 - Asayiş

Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti

2024-09-17 00:39 - Gündem

Narin Güran cinayetinde 8 kişi tutuklandı!

2024-09-13 07:10 - Gündem

İlgili Haberler

Netflix'ten "Zarrab" projesine açıklama: "Ne Türkiye ne globalde böyle bir proje olmadığının bilgisini vermek isteriz" 

15:08 - Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının talebiyle Mabel Matiz'in 'Perperişan' şarkısına erişim engeli getirildi.

14:46 - Gündem

İsmail Saymaz: Süleyman Karadeniz merkeze çekilecekti.AKP-MHP arasında bir gerilim olsa da bunun ittifakta bir çatlak yaratmayacağını söyledi.

14:25 - Gündem

Komisyonda kavga! DEM Partililer toplantıyı terk etti

14:11 - Gündem

Ankara İl Seçim Kurulu iptal talebini reddetti: CHP Kurultayı yapılacak!

13:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Komisyonda kavga! DEM Partililer toplantıyı terk etti

14:11 - Gündem

Ankara İl Seçim Kurulu iptal talebini reddetti: CHP Kurultayı yapılacak!

13:42 - Gündem

Suriye'de çok bilinmeyenli denklem: Ankara asker çekmiyor!

13:23 - Dünya

Can Holding operasyonunun arkasında Mehmet Şimşek detayı

11:38 - Gündem

İspanya'dan rest: İsrail varsa biz yokuz!

11:34 - Spor