?>

LÖSEV'den Ünverdi’yi ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumluları Esin Kotan, Gamze Sönmez ve beraberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.

Yerel - 7 yıl önce

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumluları Esin Kotan, Gamze Sönmez ve beraberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, LÖSEV’in çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, hem kurum hem de bireysel anlamda vakıf çalışmalarına destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

LÖSEV’in yapmış olduğu çalışmalar ve yürüttüğü projelerle önemli bir misyonu yerine getirdiğini dile getiren Ünverdi, “İnsanımıza umut olan, minik yavrularımızın yüzünü güldüren vakfınıza müteşekkiriz. Hiçbirimiz yarının ne getireceğini bilmiyoruz. Yaşamın içerisinde sağlık kadar hastalıklar da var. Bu manada LÖSEV, zor ama çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bölgenin sağlık merkezi haline gelen kentimizde de LÖSEV’i biraz daha yakınımızda hissetmek istiyoruz. Zor ve meşakkatli bir tedavi süreci gerektiren bu hastalıklarla ilgili ailelerimizin yakınında olacak bir temsilciliğin Gaziantep’te açılmasının hastalarımıza ve ailelerine önemli katkılarının olacağını düşünüyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği de vermeye hazırız. Allah tüm hastalarımıza, bu hastalığa karşı mücadele veren minik yavrularımıza ve ailelerine yardım etsin, şifalar versin. Sizlere de ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

LÖSEV Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumluları Esin Kotan ve Gamze Sönmez de Gaziantep’te 423 lösemili hasta bulunduğunu, Türkiye genelinde ise 36 bini aşkın lösemili hasta olduğunun altını çizerek, şu bilgileri verdiler: “Vakfımız lösemi ile birlikte bütün onkoloji ve hemotoloji hastaları ile ilgilenmektedir. Yetişkin lösemililere ve diğer kanser türlerinde tedavi gören çocuk hastalara da destek veriyoruz. Lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu yolla toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda Gaziantep’e de belli aralıklarla geliyor ve farklı etkinlikler düzenliyoruz. Gençlerimizin beklentilerini dinliyor, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün burada olmaktan da büyük mutluluk duyuyor, teşekkür ediyoruz.” 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

CHP’nin 18 yaşındaki türbanlı başkan adayı

2019-02-07 13:32 - Siyaset

Gaziantep'te fuhuş operasyonu: 7 gözaltı

2019-02-08 17:22 - Asayiş

Seyfettin Coşan'ın anne acısı

2019-02-12 21:16 - Yerel

CHP adayı olan Bucak'ın eşi kovuldu mu?

2019-02-08 09:19 - Gündem

Gaziantep OSB'de trafik kazası

2019-02-08 14:09 - Asayiş

4. Ulusal Tales Matematik yarışması

2019-02-11 09:49 - Eğitim

Vali Gül’den 8 Şubat Gazi’lik Günü mesajı

2019-02-07 20:18 - Gündem

Gaziantep'te nargile şeklinde uyuşturucu!

2019-02-11 22:30 - Asayiş

Gaziantep'te gaz patlaması: 5 yaralı

2019-02-12 12:15 - Asayiş

Celal Doğan: Hiç kimse merak etmesin

2019-02-11 20:59 - Siyaset

İlgili Haberler

Şahin’den teşekkür: Her hizmetin altında Bozgeyik’in imzası var...

00:00 - Yerel

GSO Başkanı Ünverdi, Ramazan Bayramı’nı kutladı

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, belediye personeliyle bayramlaştı

00:00 - Yerel

Ak Parti'den “Umudu Giydir, Mutluluğu Paylaş” programı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Danıştay, MEB’den “Ramazan Genelgesi” için savunma istedi

17:55 - Gündem

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

170 akademisyenden Mehmet Türkmen için destek bildirisi

02:00 - Gündem

Türkiye yine 'özgür olmayan ülke' kategorisinde...

00:11 - Gündem

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset