?>

Liderlerden 13 şehit için başsağlığı mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu terör örgütü PKK'nın öldürdüğü 13 Türk vatandaşına ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

Gündem - 5 yıl önce

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu terör örgütü PKK'nın öldürdüğü 13 Türk vatandaşına ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın öldürdüğü 13 Türk vatandaşına ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

Akşener: Türk milletinin başı sağ olsun...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, PKK tarafından öldürülen 13 vatandaş için "pkk terör örgütü tarafından Gara‘da şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun..." dedi.

Karamollaoğlu: Hain terör örgütü PKK’yı şiddetle lanetliyorum!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Gara’da alçakça bir saldırıyla şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Sivilleri dahi hedef alan hain terör örgütü PKK’yı şiddetle lanetliyorum!" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Pençe Kartal-2 Harekatı sırasında naaşlarına ulaşılan PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum" mesajı paylaştı.

Bahçeli'den 13 şehit açıklaması: Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde 13 sivil vatandaşın şehit edilmesi sonrası "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır" açıklaması yaptı.

Bakan Soylu'dan şehit olan yurttaşlarla ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Mücadelemiz, tek bir terörist kalmayana kadar devam edecek. Allah bizi milletimize ve şehitlerimize mahcup etmesin. Başımız sağ olsun” dedi.

Bakan Soylu söz konusu paylaşımında,

"Irak’ta PKK terör örgütü tarafından alçakça katledilen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mücadelemiz, tek bir terörist kalmayana kadar devam edecek. Allah bizi milletimize ve şehitlerimize mahcup etmesin. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

  !#**h27720**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Çocuklarını komşuya bırakıp intihar ettiler!

2021-02-12 11:21 - Gündem

'Cinci hoca' terörden serbest...

2021-02-12 16:06 - Gündem

Geçim sıkıntısı çeken işçi intihar etti!..

2021-02-13 17:21 - Gündem

Şoför, tırın dorsesinde kendini astı...

2021-02-13 22:49 - Asayiş

"Ananı da al git" denilen çiftçi tarlasını sattı!

2021-02-11 17:57 - Gündem

Bir intihar daha: Barakada kendini astı!..

2021-02-14 11:28 - Asayiş

Yemeğe davet ettiği arkadaşı kafasına sıktı!

2021-02-13 14:45 - Asayiş

Erdoğan: İnşallah 2023'te Ay'a gidiyoruz...

2021-02-09 20:31 - Gündem

Sasa'dan 935 milyon dolarlık dev yatırım...

2021-02-12 11:49 - Ekonomi

Pençe Kartal'dan bir acı haber daha...

2021-02-11 12:43 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel, direnişteki Doruk Madencilik işçilerini ziyaret etti

14:27 - Gündem

Bakan Çiftçi'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 7 konuda soruşturma izni verildi!

13:35 - Gündem

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Dilek İmamoğlu: İnsanları yalnızlaştırarak bir düzen kuramazsınız!

18:08 - Gündem

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset

Baş: Bu tablo sadece ekonomik değil; sosyal bir çöküşün habercisi

08:22 - Siyaset