?>

Koray Aydın 14 vekille ayrılıp Demokrat Parti'ye mi geçecek?

İYİ Parti'den ayrılması beklenen Koray Aydın'ın, ayrılması gerekçesinin belli olduğu öne sürüldü. Ayrıca Koray Aydın'ın Demokrat Parti'ye geçeceği iddiası ile ilgili de bilgi verildi.

Siyaset - 10 ay önce

İYİ Parti'den ayrılması beklenen Koray Aydın'ın, ayrılması gerekçesinin belli olduğu öne sürüldü. Ayrıca Koray Aydın'ın Demokrat Parti'ye geçeceği iddiası ile ilgili de bilgi verildi.

İYİ Parti’de ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Kurultay sonrası partideki durumdan rahatsız olduğu belirtilen ve partiden ayrılması beklenen Koray Aydın’ın yeni yol haritası merak ediliyor.

Serbestiyet’ten Hilal Köylü’nün haberine göre, Koray Aydın’a yakın kaynaklar, Aydın’ın İYİ Parti’den 14 vekille birlikte ayrılacağı ve Demokrat Parti’nin başına geçeceği iddialarını yalanladı. Aydın, bağımsız vekil olarak devam etmek istediğini belirtti. Ayrıca, Mansur Yavaş’a yakın olduğu ve onunla hareket edebileceği iddialarına da gülerek, “Mansur Bey’le de, Ekrem İmamoğlu Bey’le de ilişkilerimiz iyidir, hukukumuz vardır, o kadar” dediği öğrenildi.

AKŞENER-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ KOPUŞU HIZLANDIRDI

Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı’nda görüşmesi ve bu görüşmeye dair açıklama yapmaması, Koray Aydın’ın eleştirilerine neden oldu. Aydın, bu durumu "İYİ Parti’ye gönül veren milyonların vicdanını kanattı" şeklinde değerlendirdi. Ayrıca, Müsavat Dervişoğlu liderliğindeki parti yönetiminin de Akşener’den farklı bir tutum sergilemediğini belirtti.

SON DAMLA: BAYRAM ZİYARETİ

Aydın, Akşener’in iktidara muhalif görünmesine rağmen Erdoğan ile görüşmesini “Sarayın vesayeti” olarak nitelendirerek, Dervişoğlu’nun da benzer bir tutum sergilediğini ifade etti. Aydın’a göre, Akşener hakkında disiplin süreci başlatılmaması, Dervişoğlu’nun bayramda Akşener’i ziyaret etmesi ve bu ziyaretin fotoğraflarının paylaşılması, İYİ Parti yönetiminin Meral Akşener’e karşı bir duruş sergilemekten ziyade onunla beraber olduğunu gösteriyor. Aydın, İYİ Parti’nin kuruluş ilke ve hedeflerinden uzaklaştığını belirterek, “Saray vesayetindeki bir partide benim kalmam mümkün görünmüyor” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, bu kez Emre Kongar'ı hedef aldı!

2024-06-20 11:30 - Gündem

Babasını köprülerin ücretli olduğuna inandıramadı!

2024-06-18 10:58 - Gündem

İmamoğlu Köln'de: İnanamadım, gerçekten burada mısın?

2024-06-21 19:16 - Gündem

Ayşe Ateş Bakan Tunç ve Yerlikaya’ya seslendi!

2024-06-19 09:48 - Gündem

Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

2024-06-18 16:52 - Asayiş

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hakkında suç duyurusu!

2024-06-22 18:19 - Gündem

Dünya Arda Güler'i konuşuyor...

2024-06-19 10:36 - Spor

Şeriatçı grup Gaziantep’te Starbucks’u bastı!

2024-06-24 08:22 - Gündem

Emre Kongar'dan kendisini hedef alan öğrencisine yanıt

2024-06-21 20:11 - Gündem

Gericilerin hedefindeki Diamond Tema'dan muhalefete çağrı

2024-06-18 11:42 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel: Artık Kadıköy de bizim, Başakşehir de bizim. İşte buradayız!

22:28 - Siyaset

Son Dakika... Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Eğer siz sandığı koymazsanız...

19:39 - Siyaset

CHP'den Erdoğan'a "bantçı" yanıtı

17:40 - Siyaset

Tuncer Bakırhan'dan 'yeni süreç' uyarısı: Olumsuz kimi söylemlerle karşılaşabiliriz

10:08 - Siyaset

Menzil tarikatı mensuplarının 'çakarlı araç' kullanımı TBMM'ye taşındı

16:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Kanal İstanbul' çağrısı!

14:39 - Gündem

Mario Lemina'dan Galatasaray taraftarına yanıt!

14:08 - Gündem

Skandal iddia... Hacettepe Üniversitesi'nde 1 Mayıs bildirisi dağıtan öğrencilere saldırı!

12:07 - Gündem

TİP'ten 1 Mayıs mesajı: 'Alın terimizin sömürülmesine de darbecilere de dur diyeceğiz'

11:39 - Gündem

Spor dünyasından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları!

11:09 - Gündem