?>

Kılıçdaroğlu: Vatanını seven sandığa gelsin...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından videolar yayınlamaya devam ediyor.

Siyaset - 3 yıl önce

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından videolar yayınlamaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, "Kadınları domuz bağı ile katledenlere, evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız" dedi.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan bir video daha yayınladı.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda, "Buradan herkese sesleniyoruz. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün bu 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız." dedi.

Kılıçdaroğlu, videosunun tamamında şunları söyledi:

“Buradan herkese sesleniyorum.

Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. ‘Sınır namustur’, böyle söyledik; namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başıbozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında, ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız!

Kadınlara eşya gibi bakıp, onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağı ile katledenlere, küçücük çocuklara, evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız!

Daha düne kadar BOP’un Eş Başkanı olan, şimdilerde ise kapısında el pençe divan durduğu Rusya’nın güdümüne giren çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız!

On binlerce vatandaş depremde canından olurken, korkusundan deprem sabahı askere ‘Dur’ emrini veren, insanlar enkaz altında beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız!

Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarını işine geldi mi Kürt, işine gelmedi mi PKK’lı; işine geldi mi mütedeyyin, işine gelmedi mi FETÖ’cü diye yaftalayan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız!

Amerika ve FETÖ’yle işbirliği yapıp milli orduya kumpas kuranlara, Balyoz’da, Ergenekon’da vatansever subaylarımızı hapse tıkanlara, ordunun en mahrem yeri olan Kozmik Odayı, evet Kozmik Odayı namertlere açıp, onlarca vatansever istihbaratçının şehit edilmesine neden olanlara vatanımızı bırakmayacağız!

Vatanını seven sandığa gelsin!

Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler; türlü yalanlarla, yanlış algılarla sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar.

Ve siz gençler; ayağa kalkın ayağa, ölü toprağını atın üstünüzden.

Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Mutlaka!”

Haftanın Öne Çıkanları

İnce'nin sahte kasetini servis eden hesabın sahibi AKP'li trol çıktı

2023-05-12 11:13 - Gündem

Turkcell'in seçim gecesi mesajı gündem oldu!

2023-05-12 10:17 - Gündem

Yeşil Sol Parti Gaziantep'te seçimin iptali için başvurdu

2023-05-17 08:16 - Siyaset

Soylu, seçim sonuçlarını küsuratına kadar bilmiş!

2023-05-16 19:04 - Gündem

Bahçeli'nin başdanışmanından Sinan Oğan'a: Başka kapıya

2023-05-16 11:50 - Siyaset

Berat Albayrak hakkında tutanak tutuldu

2023-05-14 17:21 - Gündem

Demirtaş'tan Anadolu Ajansı paylaşımı...

2023-05-14 19:16 - Siyaset

Tarım Bakanlığı'ndaki vurgun Sayıştay raporunda

2023-05-11 11:39 - Gündem

Pehlivan: Cezaevine giriyorum, intikam alınıyor!

2023-05-15 16:40 - Gündem

Sedat Peker’den 'Ali Yeşildağ' açıklaması

2023-05-10 17:46 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan artık iktidarda kalmanın demokratik bir yolunu görmüyor

14:13 - Siyaset

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Günün Manşetleri

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem

1 Mayıs'ta yurttaşlara biber gazlı, TOMA'lı müdahale ve gözaltı...

16:15 - Gündem