?>

Kılıçdaroğlu: Milyonlarca Kürde terörist muamelesi yapılıyor!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı 'Kürtler' başlıklı videoda, sosyal medyadaki trollere yer verdi.

Siyaset - 3 yıl önce

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "O troller bana hakaret edebilmek adına Kürtlere terörist muamelesi yapıyorlar. İnsanımızı, devlete yabancılaştırıyorlar. Bay Kemal'e iftira atacaklar diye milyonlarca insanın haysiyeti ile oynanır mı?" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı 'Kürtler' başlıklı videoda, sosyal medyadaki trollere yer verdi.

Kılıçdaroğlu videoda şunları söyledi:

Sevgili halkım, son yıllarda ne zaman seçim konuşsak, saray ne zaman seçimi kaybedeceğini görse Kürtlere toplu bir yaftalama, terörist muamelesi yapma durumu başlıyor. Utanç verici. Gerçekten de utanç verici. Şu anda milyonlarca Kürde terörist muamelesi yapılıyor. Her gün durmadan. Her gün milyonlarca lirayı sosyal medya trollerine harcıyorlar. O troller bana hakaret edebilmek adına Kürtlere terörist muamelesi yapıyorlar. İnsanımızı, devlete yabancılaştırıyorlar. Ne için? Üç beş oy için. Utanmıyorlar. Gerçekten de utanmıyorlar. Bay Kemal'e iftira atacaklar diye milyonlarca insanın haysiyeti ile oynanır mı? Allah aşkına söyleyin bana milyonlarca insanın haysiyeti ile oynanır mı? Sevgili halkım siz bu yaptıkları propagandaya sakın ama sakın kanmayın. Kardeşlik hukukumuzu kesinlikle unutmayın. Türk ile Kürt'ü kardeş yapan kader var. Kader bizi bir araya getirdi. Kader bize kardeş olun dedi. Kader bizi Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da koyun koyuna yatırdı. Kardeş sevgisi gibi derin bir sevgi yoktur. Yüzyıllardır beraber kaldık, yaşadık. Hiç birimiz yolumuza yalnız gitmedik, gidemedik. 3-5 oy için kardeşliğe kimsenin zarar vermesine asla ve asla izin vermeyeceğim. Az kaldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Demirtaş : Bankadan para çekip gidiyorlar!

2023-04-17 17:37 - Ekonomi

Memleket Partisi'nin Edirne milletvekili adayları istifa etti!

2023-04-13 10:03 - Siyaset

İsmailağa Cemaati’ne yeni kıyak!

2023-04-11 13:40 - Gündem

Soylu, yine "Ohhhhhhhhhh" çekti!

2023-04-16 10:39 - Gündem

Demirtaş'tan İnce'ye: Muharrem Hoca çok ayıp ediyor...

2023-04-17 16:30 - Siyaset

Son anket: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 10 puan önünde

2023-04-12 11:02 - Siyaset

İYİ Parti'nin tartışılan adayından 'Yalan haber' tepkisi

2023-04-11 14:43 - Gündem

Memleket Partisi kurucu üyesi Ali Dursun istifa etti!

2023-04-12 14:19 - Siyaset

Atatürk'e hakaret eden isim AKP'den aday oldu!

2023-04-12 09:32 - Siyaset

İnce'ye verilen oyların çok çok küçük bir kısmının bile...

2023-04-15 12:11 - Siyaset

İlgili Haberler

Kılıçdaroğlu kararını açıkladı: Bu sürece tereddütsüz katkı vereceğiz!

20:03 - Siyaset

Selahattin Demirtaş, Erdoğan ve Bahçeli'ye teşekkür etti

19:29 - Siyaset

Özgür Özel, Le Monde'a yazdı: YENİ Parti olarak farklı bir gelecek öneriyoruz

15:01 - Siyaset

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Beştepe'de Erdoğan Bahçeli görüşmesi

15:46 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu kararını açıkladı: Bu sürece tereddütsüz katkı vereceğiz!

20:03 - Siyaset

İYİ Partili Turhan Çömez hakkında soruşturma başlatıldı

11:18 - Gündem

Ümit Özdağ’dan gazilere destek: Türkiye bu sorunu daha fazla taşımamalı

10:12 - Gündem

UltrAslan tribün lideri Sebahattin Şirin gözaltına alındı!

08:10 - Asayiş

YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper tutuklandı

16:00 - Asayiş