?>

Kılıçdaroğlu: Bay Kemal paraları halk için harcayacak...  

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte Ardahan'da Halk Buluşması'nda yurttaşlarla bir araya geldi.

Siyaset - 2 yıl önce

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte Ardahan'da Halk Buluşması'nda yurttaşlarla bir araya geldi. Yurttaşlara seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, AKP iktidarının aksine halk için çalışacağını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Ardahan'da Halk Buluşması'nda yurttaşlarla bir araya geldi. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU: BİZİM KİTABIMIZDA AYRIMCILIK YOKTUR

Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu yurttaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, AKP döneminde 'beşli çete' olarak tanınan iş insanları ve firmalar üzerinden kaçırılan Türkiye'nin 418 milyar dolarının Türkiye'ye getirileceğini ve halk için harcanacağını vurguladı. 

Kılıçdaroğlu, "Ben sizden bir şey istiyorum. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun, kul hakkı yiyene oy vermeyin.  Herkes bulunduğu yerde karnını doyuracak, herkes bulunduğu yerde huzur içinde yaşayacak. Onlar paraları beşli çeteler için harcıyor, Bay Kemal halk için harcayacak" diye konuştu.

Ardahanlılara seslenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları şöyle oldu: Yüce yaradan dünyayı adalet üzerine inşa etti. Adaleti ya getireceğiz, ya getireceğiz. Birlikte bütün Türkiye'ye hizmet vereceğiz. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur.  İstedikleri kadar engel çıkarsınlar, biz bu ülkenin halkına güveniyoruz. Sizin için çalışacağız. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, kimsenin kimseye muhtaç olmadığı, her evde huzurun olduğu bir düzeni getireceğiz. Onlar beşli çetelere çalışıyor, ben halka çalışacağım. Onlara 418 milyar doları aktardılar. 418 milyar doları söke söke alacağım ve halka vereceğim. 

Ben sizden bir şey istiyorum. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun, kul hakkı yiyene oy vermeyin.  Herkes bulunduğu yerde karnını doyuracak, herkes bulunduğu yerde huzur içinde yaşayacak. Onlar paraları beşli çeteler için harcıyor, Bay Kemal halk için harcayacak.  Doğu Ekspresi'nin son durağı Ardahan olacak. Köy okullarının tamamını açacağız. Gençler, ben de sizinle beraberim. Ardahan söz; Sahra Tüneli gelecek, çiftçi kazanacak, üretici kazanacak, her köyde öğretmen, veteriner olacak, hayvanlarınızın aşısı ücretsiz yapılacak. Bu bölgeyi özel ekonomi bölgesi ilan edeceğiz. Tarım ve hayvancılığa dayalı sanayi entegre tesisleri kurulacak. Kafkasların ve Orta Doğu'nun 25 milyar et ihtiyacını bu bölge karşılayacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Demirtaş : Bankadan para çekip gidiyorlar!

2023-04-17 17:37 - Ekonomi

Yılmaz Öztürkmen'den açıklama

2023-04-23 00:12 - Gündem

Müge Anlı yayına 10 dakika kala neden vazgeçti?

2023-04-19 14:32 - Gündem

Muhammed Yakut'u Sedat Peker mi konuşturuyor?

2023-04-18 18:03 - Gündem

Akşener: Muhammed Yakut’un iddialarının binde biri doğruysa

2023-04-18 21:37 - Siyaset

Ramazan Bayramınız kutlu olsun...

2023-04-20 23:29 - Gündem

Bozgeyik ailesi bayramlaşmada buluştu...

2023-04-23 20:25 - Siyaset

YSK: 16 ilde Millet İttifakı ismi kullanılamaz!

2023-04-19 12:40 - Gündem

Muhammed Yakut’un Youtube kanalına erişim engeli!

2023-04-19 14:00 - Gündem

Kızılay'ın milyonlarca lirayı nereye harcadığı ortaya çıktı!

2023-04-22 16:15 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert 'ahtapot' yanıtı

22:32 - Siyaset

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın yeniden adaylığını açıkladı!

18:40 - Siyaset

Dervişoğlu: Terörsüz Türkiye, müzakereyle değil hukukla sağlanır

18:30 - Siyaset

Özgür Özel: Milletin gönlünde beraat etmiş İmamoğlu'nu iftiralarla mahkum edemezsin!

18:46 - Siyaset

CHP, 48 yıl sonra Ecevit'in oy oranını yakaladı!

18:45 - Siyaset

Günün Manşetleri

Hatay'da sağanak ve dolu su baskınlarına neden oldu

01:38 - Gündem

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok protesto!

23:53 - Spor

Türkiye Kupası'nda şampiyon Galatasaray

23:14 - Spor

Erdoğan AKP'ye katılan vekili tanımadı: Hangi partiden?

18:41 - Siyaset

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın yeniden adaylığını açıkladı!

18:40 - Siyaset