?>

Kileci’nin 29 Ekim mesajı

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 6 yıl önce

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yıldönümünü coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, “Birinci Dünya Savaşı sonrası işgal edilen vatan topraklarının, milletin topyekûn mücadelesi ile kurtarılarak kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Demokrasimizin sembolü ve en önemli teminatı olan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatma konusundaki azim ve kararlılığımız her geçen gün daha da artmaktadır.” şeklinde konuştu.

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği ‘Cumhuriyet’i, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri olarak Bölgemizin kalkınması ve ihracatımızın sürdürülebilir bir şekilde artırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. “Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça özgürlük ve bağımsızlık daimi olamaz.” vecizesi doğrultusunda ihracatçılar olarak en büyük hedefimiz, ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaktır.

Ülkemiz Cumhuriyet’in çizdiği aydınlık yolda ilerlerken, dışarıda ve içeride birtakım zorluklarla karşılaşmakta, ekonomik ve siyasi sorunlarla sınanmaktadır. Bu şartlar altında, Atatürk’ün işaret ettiği hedeflere ulaşmak için yapılacak yegâne şey, zorluklara aldırmadan bu memleket için çalışmak; hiç durmadan bilgi, fikir ve teknoloji üretmektir.

Demokrasimizin teminatı ve sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı vefat etti!

2020-10-26 13:15 - Gündem

Yıllar önce FETÖ tehlikesini böyle anlatmıştı!

2020-10-21 10:11 - Gündem

Prof. Dr. Semih Giray Medical Park'ta...

2020-10-23 18:25 - Sağlık

Kaymakam Uçar, vatandaşın takdirini topluyor

2020-10-21 15:33 - Yerel

Cambridge sınavları GKV'de yapılacak

2020-10-23 17:01 - Eğitim

Gaziantep'te yüzlerce Suriyeli eylem yaptı...

2020-10-25 20:12 - Gündem

Ermenistan ordusu Serdar Ortaç’ı öldürdü!

2020-10-22 10:41 - Dünya

Müebbetle yargılandı, beraat etti!..

2020-10-20 21:58 - Asayiş

Gaziantep'te oto teyp hırsızının rahatlığına bak!..

2020-10-23 18:49 - Asayiş

Sankolu öğrencilerden büyük başarı...

2020-10-21 19:19 - Eğitim

İlgili Haberler

Şehitkamil, 700 öğrenciyi Dülük Antik Kenti ile buluşturdu

00:00 - Yerel

Gaziantep’te öğrenciler ve okullar için ödül töreni

00:00 - Yerel

Ali Topçuoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kent Ekonomileri Zirvesi başladı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Üretici Kadın Kermesi kapılarını açtı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu yönetiminden 9 CHP milletvekili hakkında ihraç talebi

17:23 - Siyaset

Livaneli: Butlanla gelen CHP Genel Merkezi'nin bestelerimi kullanmasına iznim yoktur

16:55 - Gündem

Selda Bağcan'dan Kılıçdaroğlu'na: Butlanla gelen bestelerimi kullanamaz

16:46 - Gündem

Ali Altay'dan Kılıçdaroğlu'na 'kayyım' çıkışı ve şarkı yasağı!

16:39 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Sabahat Akkiraz'dan: Geldiğiniz gibi gideceksiniz

15:51 - Gündem