?>

Kileci'den Zafer Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Yerel - 6 yıl önce

 

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci; "30 Ağustos, askeri bir zafer olmanın ötesinde, Atatürk'ün 'Kimsesizlerin Kimsesi' olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yoldaki en önemli kilometre taşlarından birisidir.” dedi.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümü için bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kileci mesajında; “Şanlı tarihimizin mihenk taşları arasında yer alan ve bir milletin esaretten ebedi bağımsızlığa kavuşmasında en önemli dönüm noktası olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 98. yıl dönümünü birlikte coşkuyla kutlayacağız. Bu zafer, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun önünü açan en önemli zaferlerden birisidir.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığında, 26 Ağustos 1922'de başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da milletimizin kesin zaferiyle sonuçlanmıştır.

Tarihimizin en parlak zaferlerinden biri olan 30 Ağustos, askeri bir zafer olmanın ötesinde, Atatürk'ün 'Kimsesizlerin Kimsesi' olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yoldaki en önemli kilometre taşlarından biridir. Tarihinin her döneminde hür olan Türk Milletinin yazdığı özgürlük destanlardan biri olan 30 Ağustos Zaferi ile, işgalci Yunan birlikleri İzmir’de denize dökülmüş, işgalden arındırılmış Türk topraklarının üzerinde yükselecek Cumhuriyetin temelleri sağlamlaştırılmıştır. 30 Ağustos aynı zamanda; vatanın birlik ve bütünlüğü ile milletin geleceği tehlikeye girdiğinde, Türk Milletinin gösterdiği azim ve kararlılığın da bir tezahürüdür. 30 Ağustos Zaferi'ne giden yolda Başkomutanlık yapan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğini aydınlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Ünlü iş insanının evinde şüpheli ölüm!

2020-08-22 09:25 - Asayiş

Cumhuriyet Mitingleri'nden iktidar destekçiliğine...

2020-08-24 18:24 - Gündem

İğrenç adam! Köpeğe tecavüz ederken...

2020-08-24 11:24 - Asayiş

Fatih Portakal Fox TV'yi bıraktı iddiası!..

2020-08-23 22:40 - Gündem

Mahkeme itirazı reddetti! Tecavüzcü serbest

2020-08-26 13:07 - Gündem

Metin Külünk'ün adamları dernek bastı!

2020-08-23 10:51 - Gündem

Erbaş Atatürk’ü hatırladı ama bu kez de...

2020-08-26 17:41 - Gündem

Avukat Ebru Timtik hayatını kaybetti!

2020-08-27 20:42 - Gündem

Giresun şehitlerinin kimliği belli oldu

2020-08-23 14:10 - Gündem

Medical Park Gaziantep’ten bir ilk daha…

2020-08-22 10:22 - Sağlık

İlgili Haberler

Ali Topçuoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kent Ekonomileri Zirvesi başladı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Üretici Kadın Kermesi kapılarını açtı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de miniklerin yıl sonu sergisi

00:00 - Yerel

Gaziantep’in duayen gazetecilerinden Erhan Durukan vefat etti!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu yönetiminden 9 CHP milletvekili hakkında ihraç talebi

17:23 - Siyaset

Livaneli: Butlanla gelen CHP Genel Merkezi'nin bestelerimi kullanmasına iznim yoktur

16:55 - Gündem

Selda Bağcan'dan Kılıçdaroğlu'na: Butlanla gelen bestelerimi kullanamaz

16:46 - Gündem

Ali Altay'dan Kılıçdaroğlu'na 'kayyım' çıkışı ve şarkı yasağı!

16:39 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Sabahat Akkiraz'dan: Geldiğiniz gibi gideceksiniz

15:51 - Gündem