?>

Kileci'den 15 Temmuz mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yerel - 7 yıl önce

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlaması için bir mesaj yayınlayan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci; “Hain darbe girişiminin yıldönümünde, özgürlük uğruna şehadete erişen canlarımızı rahmetle anıyor, milli birliğimizi pekiştiren bugünlerin bizi daha da kenetlemesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Kileci “Türk milleti tarihinin hiçbir döneminde bedel ödemeden bir kazanım elde etmemiştir. Zaten bedel ödemeden elde edilen kazanımın bir diğer adı sömürüdür. Tüm hak edişleri bir destana, bir mücadeleye dayalı olan milletimizin mücadele biçimi ise çoğu zaman canlar vererek olmuştur. 15 Temmuz 2016 günü de askeri müdahaleden arınmış bir siyasal hayatı hak edişin günüydü. Üzülerek söylüyoruz ki bu kazanım da canlarla ödendi. Tarihler 15 Temmuz’u gösterdiğinde devletin içerisinde sinsice yuvalanan; motivasyonunu dinden alan ve dini, insanları manipüle etme aracı olarak kullanan bir cunta grubu, demokratik iradeyi silahlarla susturarak yönetimi ele geçirmeye çalıştı. Geçmişinde on yılda bir darbelere muhatap olmuş milletin taze hafızası, bu kalkışmaya daha en başında müdahale etmesi gerektiğini biliyordu ve bir an dahi tereddüt etmeden sokaklara dökülüp, namluların ucuna alnını dayayan kalabalıklar saatler içinde çığ gibi büyüdü. Darbe girişimi tam anlamıyla bir halk gücü tarafından bastırıldı. Bu direniş ruhu gösterdi ki; Çanakkale Conkbayırı’nda Gazi Mustafa Kemal’in emrinde canını ortaya koyan, Kafkasların Sarıkamış’ında cephanelik taşırken donan,  Güney’de Fransız’a Ege’de Yunan’a kafa tutan bu millet hiç değişmemişti.

Elde edilen halk zaferinin, mücadele ruhumuzu tazelerken tüm siyasileri bir araya getirdiğine şahit olduk. İşte Türkiye’nin ihtiyacı, birçok gelişim ve ilerlemeyi beraberinde getirecek olan bu birlik beraberlik ruhudur. Türkiye tüm renkleri ile bir ortak akıl oluşturabildiği takdirde potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarabilecek ve hepimizin arzuladığı daha huzurlu ve müreffeh bir ülke olacaktır.” şeklinde konuştu. Böyle bir günün bir daha tekrarlanmaması temennisinde bulunan Kileci; “Bu mesaj vesilesiyle her zorluktan daha güçlü çıkan milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, özgürlük uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Muharrem İnce'den İmamoğlu açıklaması!

2019-07-10 18:06 - Siyaset

Şahintepe Sosyal Tesisi hizmete açıldı

2019-07-10 19:07 - Yerel

İBB’nin kayıp aracı tatil yaparken bulundu!

2019-07-06 12:14 - Gündem

Son dakika: İmamoğlu istifa çağrısı yaptı!

2019-07-10 17:51 - Gündem

Gaziantep'te Atatürk Anıtı'nın hali tepki topladı

2019-07-07 15:45 - Gündem

Kuzenini evine çağırdı öldürüp kaçtı!

2019-07-10 17:19 - Asayiş

Gaziantep'te modifiyeli arabalar gösteri yaptı

2019-07-07 16:41 - Yerel

Gaziantep'te oto kiralama şirketleri kurşunlandı!

2019-07-07 14:24 - Asayiş

Uzman çavuş eşini başından vurdu!

2019-07-09 07:36 - Asayiş

Alevler Göcek'e ulaştı, evler tahliye edildi...

2019-07-10 22:54 - Asayiş

İlgili Haberler

Yıldırım: Türkiye’nin jeopolitik değeri daha görünür hale geldi

00:00 - Yerel

GTB'de Haziran ayı meclis toplantısı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de kadınların sergisi ilgi görüyor

00:00 - Yerel

Şehitkamil Burak Mahallesi’ne yeni park alanı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den öğrenciler için yaz tatili programı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

3 belediye başkanı daha AKP'ye katıldı, Özarslan Erdoğan'ın elini öptü

16:06 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Adalet için artık kaybedilecek bir saatimiz bile yok!

15:38 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nu 'istenmeyen adam' ilan ettiler

13:33 - Gündem

Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu cenazede tokalaştı!

11:34 - Gündem

İstanbul programı iptal edilen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

10:33 - Siyaset