?>

Kileci’den 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, bu anlamlı günün yalnızca çocukların değil, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin simgesi olduğunu vurguladı.

Yerel - 1 yıl önce

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, bu anlamlı günün yalnızca çocukların değil, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin simgesi olduğunu vurguladı.

Başkan Kileci mesajında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan 1920, milletimizin iradesinin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun dünyaya ilan edildiği gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesi ise geleceğimizi emanet ettiğimiz nesillere duyulan sonsuz güvenin en güzel ifadesidir. Bugün, ülkemizin kalkınma hedefleri doğrultusunda attığımız her adımda, çocuklarımızın daha müreffeh bir gelecekte yaşamaları için çalışıyoruz.”

Kileci, bölgenin üretim ve ihracat kapasitesini artırma vizyonuna da değinerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler GAİB çatısı altında, yalnız bugünü değil yarını da inşa etme sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Gençlerimize ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir ülke, daha güçlü bir ekonomi bırakmak en temel görevimizdir. Eğitimden teknolojiye, sürdürülebilirlikten istihdama kadar birçok alanda ortaya koyduğumuz vizyoner çalışmalar, çocuklarımız için daha aydınlık bir yarını mümkün kılacaktır.”

Ahmet Fikret Kileci, mesajının sonunda tüm çocukların ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, bu özel günün barış, sevgi ve umutla dolu geçmesini temenni etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Meclis’te okunan AYM'nin Can Atalay kararı, tutanakta sansürlendi!

2025-04-16 15:39 - Siyaset

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Sayıları iki kat, maaşları 10 kat arttı!

2025-04-13 17:50 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Bahçeli'den İmamoğlu çağrısı: 'İvedilikle karara bağlansın'

2025-04-14 18:08 - Siyaset

Samsun'da mahşeri kalabalık! Millet iradesine sahip çıktı!

2025-04-13 14:39 - Siyaset

Çok konuşulacak iddia: Erdoğan, yargı mensubuna ‘Hani dosyanız çok güçlüydü’ dedi

2025-04-14 20:08 - Gündem

Bülent Turan: Biz de CHP kapatılsın kampanyası yapalım!

2025-04-15 11:07 - Siyaset

İlgili Haberler

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda göreve vefa ile başlandı

00:00 - Yerel

Kamil Şerbetçi'nin vefatının 28. yıl dönümü...

00:00 - Yerel

Bora Zor: Umarız bir gün biz de gerçekten kutlarız!

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den bahar temizliği saferberliği

00:00 - Yerel

Mehmet Pamuk'tan Türkçülük Günü mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem