?>

Kerem Kınık, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

Kerem Kınık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik bir paylaşımda bulundu. Kınık Kılıçdaroğlu’nun Kızılaycılarla ‘helalleşmesi’ gerektiğini söyledi.

Gündem - 3 yıl önce

Depremde yıkıma uğrayan yurttaşları bir de Kızılay eliyle mağdur eden Kerem Kınık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik bir paylaşımda bulundu. Kınık Kılıçdaroğlu’nun Kızılaycılarla ‘helalleşmesi’ gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin şubat ayında yaşadığı büyük depremlerde sokakta kalan depremzedeye çadır satan, yardımları geç ulaştıran ve Erdoğan'ın seçim öncesi açıklamasından sonra affını isteyen Kerem Kınık, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşananlar için “Üzüldüm” demesinden saatler sonra görevi bırakan Kınık cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın geride kalması üzerine Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasının ‘gerçekleri saptırdığını’ ileri sürdü. 

Kınık’ın söz konusu paylaşımı şu şekilde: 

“Eveet Kemal bey,

Durumunuzu anlayabiliyorum, gerçekten zordasınız.

Kampanyanızda afetzedelere kan ve çadır sattığımızı söyleyerek gerçekleri çarpıttınız. Oysa ki SGK Genel Müdürlüğünüz esnasında mevcut kan uygulamasını siz yapmıştınız. Kızılay’ın afetzedelere hiç bir şey satmadığını da gayet iyi biliyordunuz. 99 Marmara depreminde sizin zihniyetinizi paylaşan ve kazanırsanız Kızılay’ı tekrar onlara teslim edeceğinizi söylediğiniz sorumluların 90bin çadırı bile tedarik edemediğini ama bu depremde 900bin çadırı sahaya kurduğumuzu da çok iyi biliyordunuz.

Bunu en çok da afetzedeler biliyordu ve büyük acılar yaşayan o insanlar dünya afet müdahale tarihine fedakâr ve başarılı bir seferberlik çabası olarak geçecek faaliyetleri karalamanıza izin vermeyip sandıkta size gereken cevaplarını çok açık verdiler. Bana ulaşan ve gerçeği bilen yüzlerce CHP seçmeni ve bağışçısıyla gönüllüsüyle çalışanıyla faydalanıcısıyla yüzbinlerce Kızılaycı bize yaptığınız haksız saldırılar nedeni ile kırgınlıklarını, öfkelerini ve sandıkta verecekleri cevaplarını paylaştılar. 

Şimdi sizin bana yaptığınız çağrıları ve saldırıları benim size yapmam hem yakışık almaz hem de benim vazifem değil. Ama eğer samimi iseniz Kızılaycılarla helalleşmelisiniz ve Kızılay camiasından da özür dilemelisiniz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti!

2023-05-24 21:43 - Gündem

Menzil Cemaati, çakarlı milyonluk araçlarla şeyhlerini uğurladı!

2023-05-30 21:09 - Gündem

Sinan Oğan ile Zekeriya Yapıcıoğlu aynı karede!

2023-05-29 00:57 - Gündem

Merve Dizdar'ın ödülü trend topic oldu...

2023-05-27 22:58 - Kültür & Sanat

Adil Serdar Saçan son yolculuğuna uğurlandı!

2023-05-25 19:53 - Gündem

Erdoğan, canlı yayında uyuyakaldı!

2023-05-27 00:37 - Gündem

AKP’liler okul bastı, kadınlara saldırdı!

2023-05-28 15:21 - Gündem

İşte Kılıçdaroğlu'na sorulan sorular ve yanıtları...

2023-05-24 22:19 - Gündem

Şanlıurfa Akçakale’de toplu oy iddiası

2023-05-28 11:05 - Gündem

Adayken çıkamadığı TRT'de Kılıçdaroğlu'nu geçti!

2023-05-25 23:45 - Gündem

İlgili Haberler

CHP'den Burcu Köksal tepkisi: Bizim için böyle bir belediye başkanı artık yok!

20:47 - Gündem

Akın Gürlek: Özkan Yalım ve Gökhan Böcek'in ‘etkin pişmanlık’ kapsamında beyanları alındı

08:28 - Gündem

İBB’ye yeni operasyon dalgası: 29 kişi gözaltına alındı!

08:18 - Gündem

Burcu Köksal’ın sessizliği CHP’lileri sokağa döktü!

20:39 - Gündem

Ekrem İmamoğlu gözyaşlarını tutamadı!

17:28 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP'den Burcu Köksal tepkisi: Bizim için böyle bir belediye başkanı artık yok!

20:47 - Gündem

Sağlık Bakanlığı'ndan 'hantavirüs' açıklaması

15:02 - Sağlık

Akın Gürlek: Özkan Yalım ve Gökhan Böcek'in ‘etkin pişmanlık’ kapsamında beyanları alındı

08:28 - Gündem

İBB’ye yeni operasyon dalgası: 29 kişi gözaltına alındı!

08:18 - Gündem

Burcu Köksal’ın sessizliği CHP’lileri sokağa döktü!

20:39 - Gündem