?>

Kaplan, Gaziantep’e yapılan yatırımları sordu

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, yeni yasama dönemine hızlı başladı.

Siyaset - 7 yıl önce

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, yeni yasama dönemine hızlı başladı. 14 Bakanlığa ayrı ayrı soru önergesi veren Kaplan, son on yılda bakanlıkların Gaziantep’e yaptıkları yatırımları sordu.

HUZURLU VE YAŞANABİLİR BİR GAZİANTEP İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK!

Kaplan, yazılı bir açıklama yaparak yeni yasama yılını kutladı. Milletvekili Kaplan açıklamasında “Yeni yasama yılı başlıyor. Geçen dönemden daha verimli bir yıl geçireceğimize inanıyorum. Milletvekili olduğum günden beri, ilimiz Gaziantep’in sorunlarını meclise taşımaya çalıştım. Bu dönem de daha aktif ve daha etkili bir çalışmayla Gaziantep’in sorunları ve çözümleri için çalışacağım. Huzurlu ve yaşanabilir bir Gaziantep için mücadelemiz devam edecek” dedi.

14 BAKAN’A GAZİANTEP’E SON 10 YILDA NE YAPTINIZ SORUSU!

Milletvekili Kaplan, 14 Bakan’a ayrı ayrı yazılı soru önergesi vererek son 10 yılda Gaziantep’e hangi yatırımları yaptıklarını sordu. Gaziantep’in sanayi, ticaret ve turizm anlamında ülkemizde büyük karşılığı olduğunu belirten Kaplan, Gaziantep’e gereken önemin ve değerin verilmesi için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

14 BAKAN’A SORULAR:

2009 - 2019 yılları arasında Gaziantep ilimize Bakanlığınız ve bağlı kuruluşlar tarafından yapılan yatırımlar nelerdir?

2009 - 2019 yılları arasında yapılan yatırımların ilçelere göre dağılımı nedir? İlçelere yapılan toplam yatırım tutarı maliyeti ne kadardır?

2009 - 2019 yılları arasında Gaziantep’e yapılan yatırımların ayrı ayrı belirtilmek suretiyle maliyetleri ne kadardır? Toplam yatırım tutarı ne kadardır?

Bakanlığınız ve bağlı kuruluşlar tarafından Gaziantep ilimizde yapılan yatırımlardan başlatılıp, yarım kalan var mıdır? Var ise hangileridir? Yarım kalan yatırımların bitirilmeme gerekçesi nedir?

Bakanlığınız ve bağlı kuruluşlar tarafından Gaziantep ilimiz için yatırım programına alınmış olup, yapılmamış ya da iptal edilmiş projeler nelerdir? Yapılmama ya da iptal edilme nedenleri nelerdir?

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Elinde jiletle İmamoğlu'nun odasına girecekti!

2019-09-27 16:22 - Gündem

Savcılıktan 31 Mart kararı

2019-09-27 17:45 - Gündem

Merve Holefter büyüledi

2019-09-28 09:49 - Magazin

Gaziantep'te boşanma kavgası: 2 ölü 3 yaralı

2019-09-25 11:23 - Asayiş

Kantinciler Odası'ndan flaş açıklama

2019-10-01 00:05 - Gündem

Özel aracında sigara içenlere 153’er TL ceza yağdı!

2019-09-25 14:09 - Gündem

Ülkücüler CHP’li ismi tekme tokat dövdüler

2019-09-28 08:59 - Gündem

Erdoğan: Domuz eti yiyenlere müdahale etmiyoruz

2019-09-25 20:44 - Gündem

Fuat Oktay'dan İmamoğlu açıklaması

2019-09-27 20:01 - Gündem

Kent Konseyi'nin yeni başkanı: Dr. Samet Bayrak

2019-09-28 08:36 - Yerel

İlgili Haberler

Özgür Özel: Artık bu iktidarın miadı dolmuştur!

16:55 - Siyaset

Özgür Özel: Bu haysiyet cellatlarını unutursak şerefsiziz!

19:46 - Siyaset

Erdoğan'dan muhalefete 'mehter marşı' tepkisi

14:52 - Siyaset

Bozgeyik'ten CHP'ye tepki: Özür dileyin ve istifa edin!

00:22 - Siyaset

Ak Parti'den CHP'ye 'mehteran' tepkisi

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bakanlığa yürümek isteyen maden işçilerine polis müdahalesi

15:01 - Gündem

Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı

10:17 - Asayiş

Maden işçileri: Alacaklarımızın tamamı yatana kadar direnişi bitirmeyeceğiz

13:59 - Gündem

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile okul güvenliği genelgesi

13:06 - Eğitim

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem