?>

Kapalı ameliyatla 1 saatte Reflü'den kurtulun

Medical Point Gaziantep Hastanesi uzman genel cerrahi kadrosu, ileri teknoloji ve tekniklerle yurt içi ve yurt dışından bir çok hastaya şifa olmaya devam ediyor.

Sağlık - 3 yıl önce

Medical Point Gaziantep Hastanesi uzman genel cerrahi kadrosu, ileri teknoloji ve tekniklerle yurt içi ve yurt dışından bir çok hastaya şifa olmaya devam ediyor.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Borazan Reflü hastalığı hakkında bilgilendirdi. Reflü hastalığının midedeki içeriklerin diyafram açıklığından yemek borusuna doğru geri kaçması neticesinde meydana gelen semptomlarla belirtiler gösterdiğini belirtti.

Doç. Dr. Borazan sözlerine şöyle devam etti. ‘’Reflü hastalığından muzdarip kişilerde genellikle, mide ekşimesi, mide içeriğinin ağıza gelmesi, geğirme, göğüste yanma, yutma güçlüğü, ses kısıklığı, öksürük sıklıkla görülmektedir. Reflü uzun süre tedavi edilmediğinde yemek borusunda hasara neden olur. İleri ki zamanlarda da barrett özofagus denilen kanser riski ile karşılaşmak mümkündür. Özellikle çeşitli diyet ve yaşam önerilerine, ilaç tedavilerine cevap alınamayan ve mide fıtığının eşlik ettiği hastalarda, en konforlu ve tedavi edici yöntem Laparoskopik Reflü cerrahisidir. İleri cerrahi tekniklerin uygulanabildiği Medical Point Gaziantep Hastanesinde tecrübeli cerrahi kadromuzla bu hastalığa kalıcı çözüm sunmaktayız. Bu ameliyat yöntemi ortalama 45 dakika ile 1 saat süren kapalı teknik ile yapılmakta, karın içinden mide ile yemek borusu alt ucunun tıkanmayacak şekilde daraltılmaktadır. Bu ameliyat ileri laparoskopik tecrübe gerektiren özenle yapılması gereken bir ameliyattır.’’ dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yavuz Selim Demirağ: Sinan Ateş'i E.Ö. öldürdü, başlarında Dado vardı

2023-01-01 19:07 - Gündem

Sedat Peker'den Sinan Ateş paylaşımı...

2023-01-01 18:36 - Gündem

Sinan Ateş'in katil zanlısının kimliği ortaya çıktı!

2022-12-31 11:55 - Gündem

Akit yazarı, AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı!

2022-12-28 09:29 - Siyaset

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a: Ulan sana mı kaldı?

2022-12-29 13:00 - Gündem

Gazeteci Tolga Şardan'dan Sinan Ateş suikastı iddialarını yazdı

2023-01-03 09:26 - Gündem

İstanbul gece hayatının Kraliçesi İrem…

2022-12-31 11:40 - Magazin

MHP'de 'Sinan Ateş' istifaları...

2023-01-01 17:45 - Siyaset

Ali Türkşen'den Mehmet Ali Çelebi'ye sert tepki

2022-12-30 17:09 - Gündem

Sinan Ateş'in cenazesi helallik için baba ocağında...

2022-12-31 12:09 - Gündem

İlgili Haberler

Özel Hatem Hastanesi, 20. kuruluş yıl dönümünü kutladı

00:00 - Sağlık

İç Hastalıkları Uzmanı Uzmanı Dr. Ali Ekber Türk Hatem’de

00:00 - Sağlık

Gaziantep’te 300 yataklı yeni sağlık yatırımı hizmete açılıyor

00:00 - Sağlık

Çocuklarda Hemanjiyom'a dikkat: Erken takip önem taşıyor

00:00 - Sağlık

Medical Point’ten yapay zekâ bağımlılığı uyarısı

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Gazeteci Timur Soykan hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemi

17:42 - Gündem

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

08:14 - Asayiş

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem