?>

Kaftancıoğlu, ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, tweeti nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.

Gündem - 7 yıl önce

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 2017 yılında Bilal Erdoğan'ın arkadaşının TRT Genel Müdürü olmasını eleştirdiği tweeti nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Kaftancıoğlu savcılık ifadesinde "Bu paylaşımda herhangi bir hakaret yoktur, durum tespiti vardır" dedi.

CHP'li Kaftancıoğlu, 2017 yılında sosyal medya platformu Twitter'da Bilal Erdoğan'ın sınıf arkadaşının TRT Genel Müdürü olduğuna ilişkin bir haberi paylaşarak “Çalıntı sorularla da olsa bir sınav yapılıyordu. Şimdi ona bile gerek duyulmuyor” yorumuyla paylaşmıştı.

Bilal Erdoğan da bu yorumlar nedeniyle Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuş ancak savcılık takipsizlik kararı vermişti.

TAKİPSİZLİK KALDIRILDI

İstanbul 10. Sulh Ceza Mahkemesi ise geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın avukatı tarafından yapılan başvuru üzerine takipsizlik kararını kaldırdı.

Hakaret suçlaması gerekçesiyle yeniden başlatılan soruşturma kapsamında CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu bugün Çağlayan Adliyesi'ne gelerek savcılığa ifade verdi.

Kaftancıoğlu savcılığa verdiği ifadede “Bu paylaşımda herhangi bir hakaret yoktur, durum tespiti vardır” dedi.

Soruşturmayla ilgili sosyal medya plaftormu twitter'dan da açıklama yapan Kaftancıoğlu, “Şahsıma yönelik açıktan hakaretlere takipsizlik verilirken aşağıdaki twitim nedeniyle ifade vermem kaç puan? Hakaret değil hakikat demek daha doğru değil mi?” ifadelerini kullandı.

 !#**h20202**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Shimall Otel Kavşağı trafiğe kapanacak

2020-02-15 08:12 - Yerel

Yoksulluk intiharı: Kendini kamyonuna astı!

2020-02-16 22:38 - Asayiş

Mimarlar Odası'nın yeni başkanı Aslı Tezel

2020-02-16 19:48 - Yerel

Su kuyusuna atlayarak intihar etti!

2020-02-14 09:17 - Asayiş

Gaziantep'te kuzenler kazada can verdi!

2020-02-16 22:33 - Asayiş

Doğru bildiklerimi söylemeye devam edeceğim

2020-02-14 08:58 - Gündem

Aslı Ölçal Tezel, Mimarlar Odası'na aday

2020-02-10 19:27 - Yerel

Şehit ateşi bir kez daha Gaziantep'e düştü!

2020-02-10 19:53 - Asayiş

CHP kongresinde kazanan belli oldu

2020-02-16 19:17 - Siyaset

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi

2020-02-15 17:19 - Yerel

İlgili Haberler

Erdoğan'ın imzasıyla 27 ilde bazı alanlar orman sınırı dışına çıkarıldı

06:22 - Gündem

Hakim ve savcı atamalarında yeni dönem

06:18 - Gündem

CHP Kurultay Davası ertelendi

16:54 - Gündem

Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı!

16:36 - Gündem

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Günün Manşetleri

Hakim ve savcı atamalarında yeni dönem

06:18 - Gündem

Motorin fiyatlarına bir zam daha: 100 TL'yi aştı!

06:14 - Ekonomi

CHP Kurultay Davası ertelendi

16:54 - Gündem

Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı!

16:36 - Gündem

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine FETÖ soruşturması

14:19 - Asayiş