?>

Kadooğlu Holding’in İSO 500’de istikrarlı yükselişi sürüyor

Kadooğlu Yağ, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2025" sıralamasında büyük bir başarıya imza atarak 178. sıraya yükseldi

Ekonomi - 2 ay önce

Kadooğlu Yağ, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2025" sıralamasında büyük bir başarıya imza atarak 178. sıraya yükseldi. Şirket, Gaziantep il genelindeki sıralamada ise iki basamak birden atlayarak 7. sıradaki yerini aldı.

Türkiye'nin ve Gaziantep'in en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Kadooğlu Yağ, küresel ve bölgesel tüm ekonomik zorluklara rağmen üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyümesini sürdürüyor. Açıklanan İSO 500 verilerinde elde edilen rekor yükseliş, şirketin istikrarlı gelişimini bir kez daha gözler önüne serdi.

"Krizleri Aşma Konusunda Büyük Bir Deneyime Sahibiz"

Elde edilen başarıyı değerlendiren Kadooğlu Yağ Yönetim Kurulu Üyesi Azime Kadooğlu Akbulut, dünya genelinde ve Türkiye’nin yakın coğrafyasında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ülke kalkınmasına destek vermeye devam ettiklerini belirtti. Küresel ölçekteki ekonomik sorunları aşmanın yolunun çalışmaktan ve üretmekten geçtiğini vurgulayan Akbulut, şunları söyledi: Global dünyada yaşanan sorunlar elbette dünya ticaretini de yakından etkilemektedir. Ancak bizler, krizleri aşma konusunda gerçekten büyük deneyimler kazandık. Bu süreçte üretimimize ara vermeden, dünya pazarlarındaki yerimizi koruyarak yeni pazarlara yöneldik. İSO 500 sıralamasındaki bu gurur verici yerimiz; büyük bir emeğin, çabanın ve özverinin sonucudur. Başarıda payı olan tüm mesai arkadaşlarımız başta olmak üzere, bizlere güvenen yurt içi ve yurt dışındaki tüketicilerimize teşekkür ederim.

60’ı Aşkın Ülkenin Mutfağında Kadooğlu Yağ İmzası

Kadooğlu Yağ’ın kendi sektöründe uluslararası bir marka haline geldiğini ve bilinirliğinin her geçen gün arttığını ifade eden Azime Kadooğlu Akbulut, markanın küresel ve yerel gücünü şu sözlerle özetledi:

Geniş Ürün ve Marka Yelpazesi: Güçlü ve dinamik bir ekiple her gün aynı özenle üretilen ayçiçek, mısır, pamuk ve margarin yağları; *Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra* ve Azime markalarıyla dünya pazarına sunuluyor. Küresel İhracat Ağı: Şirket, yüksek üretim kapasitesiyle ürettiği ürünleri bugün 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ederek uluslararası mutfaklarda yer alıyor.

 Güçlü İç Piyasa Yapılanması: Yurt dışındaki başarısının yanı sıra Türkiye genelinde de 7 bölge müdürlüğü ve yaygın distribütörlük ağı ile ülkenin dört bir köşesine hizmet veriliyor.

Kadooğlu Yağ, her geçen yıl artırdığı yatırım hacmi ve yenilikçi üretim hamleleriyle küresel pazardaki rekabet gücünü tahkim etmeye devam ediyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

2026-06-14 11:00 - Spor

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

2026-06-12 12:18 - Gündem

'Butlancı' Berhan Şimşek: Parti Meclisi'nde 5 kişi bile kalsak hayat devam eder!

2026-06-11 13:39 - Siyaset

Butlan sözcüsü Müslim Sarı: İstifaların muhatabı CHP değil!

2026-06-11 16:43 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

2026-06-12 17:54 - Siyaset

Özgür Özel ekibi Parti Meclisi'nden istifa etti!

2026-06-11 11:05 - Siyaset

Ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturmasında 9 kişi tutuklandı

2026-06-11 08:44 - Asayiş

Suavi'den 'butlan'cı Barış Yarkadaş'a yanıt: 'Öğrenmenin yaşı yok'

2026-06-13 14:15 - Gündem

CHP'li Silivri Belediyesi'ne operasyon: Başkan Bora Balcıoğlu gözaltına alındı

2026-06-12 08:16 - Asayiş

CHP Sözcüsü Zeynel Emre: Artık kurultay dışında hiçbir işlem yapamazlar!

2026-06-11 11:17 - Siyaset

İlgili Haberler

Türkiye-Irak ilişkilerinde tarihi dönüm noktası

16:14 - Ekonomi

Akcan: Irak ile imzalanan 5 anlaşma bir dönüm noktası

16:09 - Ekonomi

Türkiye’nin makarna ihracatı 6 ayda 485,5 milyon dolara ulaştı

00:13 - Ekonomi

Yıldırım: Sanayicimizin kazancını finansman giderleri tüketiyor

00:00 - Ekonomi

ABD’nin ek vergi kararına GAİB’den ilk değerlendirme

00:33 - Ekonomi

Günün Manşetleri

İstanbul'da AKP'nin belediye sayısı CHP'yi geçti!

19:47 - Siyaset

Sinem Dedetaş'ın cezaevi sevki iki kez değiştirildi

13:11 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin: Türkiye’nin arınma merkezine hoş geldiniz...

12:21 - Siyaset

Cem Küçük tutuklanarak cezaevine gönderildi

19:00 - Asayiş

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı

18:50 - Gündem