?>

Kadınlar Hokey Süper Ligi Gaziantep'te başladı

Türkiye Hokey Federasyonu’nun 2021-2022 sezonu Türkiye Açık Alan Kadınlar Süper Ligi Gaziantep'te gerçekleştiriliyor.

Spor - 4 yıl önce

 

Türkiye Hokey Federasyonu’nun 2021-2022 sezonu Türkiye Açık Alan Kadınlar Süper Ligi Gaziantep'te gerçekleştiriliyor. 9 takımın yarıştığı ligin ilk etabının başladığını ifade eden Türkiye Hokey Federasyonu Başkan Vekili Bayram Yüksel bütün takımların sporcularının moralinin yüksek olduğunu ifade ederek ligin hayırlı olmasını diledi.

9-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Kadınlar Açık Alan Süper Ligi Gaziantep'te start aldı. Ligi değerlendiren THF Başkan Vekili Bayram Yüksel “Salon hokeyinin ardından federasyonumuzun açık alan süper ligi başladı. Bu yıl erkek takımlarımız Osmaniye'de kadın takımlarımız ise Gaziantep’te sahaya çıkıyor.

Gaziantep hokey anlamında Türkiye'nin en gelişmiş güçlü takımlarına sahip. Kadınlar süper liginde toplam 9 erkekler süper liginde ise 10 takımımız şampiyonluk için mücadele edecek. Her iki kategorinin birinci etabı 17 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan maçların ardından son bulacak. Gaziantep’te spor alt yapısının hızla gelişmesi elbette gençlerimiz için büyük önem taşıyor. Altyapı sporcularının eğitim alabileceği tesislerin inşa edilmesi güzel bir gelişme. Bu tesislerin ulusal ve uluslararası standartlara kavuşturulması önümüzdeki süreçlerde Avrupa Şampiyonalarının da Gaziantep’te oynanmasını sağlayacaktır. Federasyonumuzun süper liginin başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

Gaziantep’in Spor Turizminin Gelişimi İçin Önemli

Türkiye Hokey Federasyonu Milli Takımlar Baş Antrenörü Yusuf Kasım ise yaptığı değerlendirmede süper liglerin Gaziantep turizmine önemli katkılar sağladığını ifade ederek önümüzdeki süreçte uluslararası organizasyonlara da Gaziantep'in ev sahipliği yapabileceğini ifade etti. Son dönemlerde kentte spor turizminin gelişmesinin büyük önem taşıdığına da dikkat çeken Kasım “Gaziantep spor altyapısını hızla geliştiriyor. Gerek tesisler gerekse farklı spor dallarındaki başarılar bu gelişmenin olumlu sonuçlanmasını sağlıyor. Hokey için de Gaziantep Türkiye'nin en fazla sporcusu ve takımı olan bir kent olma özelliğini taşıyor. Bugün okullarımızda da okul sporları arasında bir branş olarak özellikle alt yapı sporcularımızın yetişmesini sağlıyor. THF Açık Alan Süper Liglerinin ülkemize ve kendimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kim bu AK Gençlik Ocakları?

2022-04-04 13:28 - Gündem

Telekom’un yüzde 67 zam kararı onaylandı

2022-04-03 11:36 - Ekonomi

Ayetlerle milyonlar kazandı!

2022-04-09 10:10 - Gündem

Resmi Gazete'deki hata gündem oldu!

2022-04-08 11:43 - Gündem

Yüzme yarışlarına Sanko damgası...

2022-04-09 16:22 - Spor

Cübbeli: Namaz kılmayanın orucu kabul olmaz

2022-04-07 22:59 - Gündem

187 bin ağaç kesilecek, baraj yok olacak!

2022-04-08 09:42 - Gündem

Yeni Şafak yazarından skandal yazı...

2022-04-03 20:59 - Gündem

Böyle olur AK Gençlerin sahuru...

2022-04-07 20:52 - Gündem

Diyanet şikayet etti, RTÜK cezayı kesti!

2022-04-06 18:11 - Gündem

İlgili Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Liverpool oldu!

00:08 - Spor

Samsunspor'un son 16 turundaki rakibi belli oldu

00:06 - Spor

Fenerbahçe'den Erdoğan'a teşekkür mesajı!

11:06 - Spor

Tügva'nın Gençlig'ni Hacıosmanoğlu ve Montella tanıttı!

07:41 - Spor

Galatasaray efsanesi Gökmen Özdenak hayatını kaybetti!

19:57 - Spor

Günün Manşetleri

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

19:40 - Gündem

Karaman’da skandal: İstiklal Marşı'nı Arapça okuttular!

19:29 - Gündem

Öztürkmen: İktidarın politikaları nedeniyle kırmızı et hayal oldu

19:21 - Siyaset

MSB'den Adana'daki 'üçüncü füze' açıklaması

08:30 - Asayiş

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı!

07:51 - Gündem