?>

'İyiliği bulaştırmaya devam edeceğiz'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'da başlattığı "Bir İftar da Benden" kampanyasını bitirdiğini duyurdu.

Gündem - 6 yıl önce

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'da başlattığı "Bir İftar da Benden" kampanyasını bitirdiğini duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın amacına ulaştığı belirtilerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde yeni iyiliklere aracı olmak ve hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için yeni kampanyalar başlatacağız. İyiliği bulaştırmaya devam edeceğiz” denildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'da başlattığı "Bir İftar da Benden" kampanyasını bitirdiğini duyurdu.

"Hayırseverler için çok önemli duyuru" başlağı altında yapılan açıklama şu şekilde: 

“İhtiyaç sahibinin evine iftarlık göndermek için başladığımız ve Ankara’yı aşarak Türkiye çapında bir iyilik salgınına dönüşen kampanyamızı bitirmiş bulunmaktayız. Bu kampanya vesilesiyle, zor zamanda kalplerin nasıl ortak attığını, kardeşliğin engel tanımadığını ve iyiliğin sınırları aştığını gösteren herkese teşekkür ederiz. “Benim kimsem yok mu?” diye iç çekene kimse olanlara, zordaki vatandaşına yetişmek için iyilikte yarışanlara, milletçe yaşatmak mecburiyetinde olduğumuz yardımlaşma ruhuna nefes verenlere ve bir yetimin yüzünü güldürmeyi dünyalara değişmeyenlere teşekkür ederiz.

“ANKARA'DAN ÇIKIP TÜM İLLERE YAYILDI”

Ankara’daki garibin sofrasına aş olmak için başlattığımız iftarlık kampanyasını, Ankara’dan çıkarıp “Biz de varız, biz de varız” diyerek ülkemizin tüm illerine yayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. “Komşum açken ben tok uyuyamam” diyen belki de kendi çocuklarının ekmeğini, hiç tanımadığı ama derdini hissettiği çocuklarla paylaşan merhamet sahiplerine teşekkür ederiz. Muhtaç olana koşar adım yetişmek ve birbirinin Hızır’ı olmak için koşturanlara, kampanyamızı çok kısa sürede ‘vicdanların kardeşliği şöleni’ne dönüştürenlere teşekkür ederiz.

“YENİ KAMPANYALAR BAŞLATACAĞIZ”

Gelen talepler ve kapasitemiz oranında kampanyamız amacına ulaşmıştır. Talep edip de boş çevrilen bir kişi kalmayıncaya kadar organizasyonumuz tamamlanmıştır. Belediye şirketimiz BELPA aracılığıyla gerçekleşen ve çok kısa bir sürede yüz binlerin desteğiyle sonuçlanan bu kampanyamız sona erdi diye hiç kimse üzülmesin. İyilik kapıları bitmez. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde yeni iyiliklere aracı olmak ve hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için yeni kampanyalar başlatacağız. İyiliği bulaştırmaya devam edeceğiz. Daha önce veresiye defterlerini kapatarak kardeşliğimizin daim olduğunu ve aşılmaz zannedilen her yoklukta ancak birbirimizle var olacağımızı gösteren, son olarak da iftarlık kampanyasına yüreğini koyan herkese tekrar teşekkür ederiz."

 !#**h21816**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Kendini böyle savundu: Mizah amaçlı çektim

2020-04-25 18:11 - Gündem

Yavaş’ın iftar kampanyasına siber saldırı

2020-04-25 11:32 - Gündem

'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?'

2020-04-21 18:26 - Gündem

Yavaş'tan “Bir iftar da benden” kampanyası

2020-04-24 14:05 - Gündem

İmamoğlu: Yoksa meydan boş değil!

2020-04-22 12:31 - Gündem

Tahliye oldu 9 yaşındaki kızını döverek öldürdü!

2020-04-21 17:38 - Asayiş

Limon kumpasçıları serbest bırakıldı

2020-04-27 20:58 - Gündem

Vali’den vatandaşa: Kimliksiz yumurta kafa

2020-04-22 23:05 - Gündem

Ölüm orucunda yaşamını yitirdi...

2020-04-24 12:57 - Gündem

Kolonya ve maske gelince Melih Gökçek!

2020-04-26 22:01 - Gündem

İlgili Haberler

Sendikacı Mehmet Türkmen’i hücreye attılar!

20:36 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı!

21:38 - Gündem

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Sendikacı Mehmet Türkmen’i hücreye attılar!

20:36 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP Gaziantep’te 4 ekiple sahaya indi

21:00 - Siyaset