?>

İnce'ye yapılan AKP'yi çok üzmüş!..

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kurultay boyunca sadece Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü" ifadesini kullandı.

Siyaset - 6 yıl önce

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "CHP'yi de adete bir çöküşün eşiğine getirdi" derken, CHP'nin 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için "Bir cumhurbaşkanı adayının, kurultay boyunca sadece Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü" ifadesini kullandı.

Turan, Çan'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi SSK'daki mantığıyla yönettiğini iddia etti. Turan, "Oldu bittiye getirilen bir kongrede tek adamlık, muhaliflere tahammülsüzlük, baskı, cumhurbaşkanı adaylarına yapılan muamele tam bir aymazlık örneği" ifadesini kullanarak Muharrem İnce için, "Bir cumhurbaşkanı adayının, kurultay boyunca sadece Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü" dedi.

'Bu tavrın Kılıçdaroğlu'na yapılmayacağının garantisini kimse veremez'

Turan, CHP'nin yerlilikten uzaklaştığını öne sürerken, marjinalleştiğini ve küresel grupların tahakkümüne girdiğini iddia etti. Yaşanan gelişmeleri 'şaşkınlıkla ve üzülerek' izlediklerini dile getiren Turan, şöyle devam etti:

"Oldu bittiye getirilen bir kongrede tek adamlık, muhaliflere tahammülsüzlük, baskı, cumhurbaşkanı adaylarına yapılan muamele tam bir aymazlık örneği. Bir cumhurbaşkanı adayının, kurultay boyunca sadece Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz en önde oturtulurken Muharrem İnce kongrede en arkada tuvalet kenarına oturtuluyor. Muharrem İnce'ye yapılan bu tavır, cumhurbaşkanı adayı olarak oy veren seçmene de büyük nezaketsizlik. Bundan Kılıçdaroğlu'nun haberinin olmadığı söylenemez. Siyasette rekabet tabii ki önemlidir ancak vefa ve saygınlık çok daha kıymetlidir. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Yarın bu tavrın Kılıçdaroğlu'na yapılmayacağının garantisini kimse veremez."

 !#**h23912**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

600 albay re’sen emekliye sevk edildi

2020-08-02 08:48 - Gündem

Atatürk büstünü bezle örtüp namaz kıldılar!

2020-08-01 08:19 - Gündem

İYİ Parti’den Bahçeli’ye sert yanıt!

2020-08-04 16:37 - Siyaset

Bahçeli’den Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı

2020-08-04 15:25 - Siyaset

İmamoğlu'ndan İnce sorusuna yanıt

2020-08-07 09:55 - Siyaset

'İnanılmaz Türk' belgeselİ gündem oldu...

2020-08-02 12:47 - Gündem

Erdoğan prompterin azizliğine uğradı....

2020-08-01 17:25 - Gündem

'Ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi'

2020-08-06 18:39 - Siyaset

Gaziantep'te demir atölyesinde patlama!

2020-08-05 12:09 - Asayiş

Avrasya Araştırma son anketini açıkladı

2020-08-01 07:40 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Siyaset transferlerle kazanılmaz!

15:01 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu: PKK’lılarla değil, Kürtlere sarılacaksınız!

08:19 - Siyaset

Özgür Özel Trabzon'da:YENİ Partiyi biz iktidar olsun diye kurduk

16:35 - Siyaset

Ümit Özdağ: PKK'lıları serbest bırakırken, gazileri yerlerde sürükleyemezsiniz!

13:47 - Siyaset

Gaziantep'te MHP'ye katılım töreni

00:01 - Siyaset

Günün Manşetleri

Alparslan Kuytul dahil 56 kişi adliyeye sevk edildi

18:18 - Asayiş

Melih Meriç ambulans uçakla İstanbul'a nakledilecek

15:43 - Yerel

Yavuz Ağıralioğlu: PKK’lılarla değil, Kürtlere sarılacaksınız!

08:19 - Siyaset

Gazilerin eylemi 41. gününde: Hakkımızı alıncaya kadar gitmeyeceğiz

16:26 - Gündem

Başaran Aksu: 'Ben ücretsiz izinleri ödersem tüm işçilere emsal olur' diyorlar...

16:16 - Gündem