?>

İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan kalktığını duyurmasının ardından Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Siyaset - 3 yıl önce

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan kalktığını duyurmasının ardından Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan açıklama yaparak, Kılıçdaorğlu'na destek mesejı verdi.

Mansur Yavaş, paylaşımında "Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir" ifadelerine yer verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu, ise "Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum. CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur" diye yazdı.

AKŞENER KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI KABUL ETMEDİ

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu toplantının ardından partisinin Genel İdare Kurulu'nu toplayan İYİ Parti lideri Akşener, kritik toplantının ardından yaptığı açıklamada, partisinin bir seçime zorlandığını söyledi.

İttifak partilerinin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdiğini bildiren Akşener, "İYİ parti dayatmaya mecbur bırakıldı, tercihe zorlandı" diye konuştu. Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Fenerbahçe taraftarı "Hükümet istifa" sloganları attı!

2023-02-25 20:59 - Spor

Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı'ya yanıt

2023-02-27 19:28 - Siyaset

Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de istifa depremi!

2023-03-03 17:09 - Siyaset

Gülşen hakkında yeniden hapis istemi

2023-03-01 11:36 - Magazin

AKP'li Şamil Tayyar'ın halay ekibi gündem oldu!

2023-02-25 17:41 - Gündem

Şenol Güneş'ten Bahçeli’ye yanıt

2023-02-27 11:03 - Gündem

Dün Kadıköy bugün İnönü'de 'Hükümet istifa' sesleri

2023-02-26 19:16 - Spor

Fenerbahçe Beko maçında ‘hükümet istifa’ sloganları

2023-03-03 23:22 - Spor

Göztepe-Boluspor maçında 'Hükümet istifa' sesleri...

2023-03-03 22:34 - Spor

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı istifa ederek CHP’ye katıldı

2023-03-03 21:52 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP'nin 76’ncı mitingi Edirne’de yapıldı...

15:02 - Siyaset

Özgür Özel'den Edirne mitingine davet: İktidar yürüyüşümüzü büyütüyoruz...

18:38 - Siyaset

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

CHP'li Meriç: Felaket, “destan” söylemiyle örtülemez!

00:35 - Siyaset

Bünyamin Bozgeyik: 2026 bütçesi Türkiye Yüzyılı vizyonunun güçlü bir yansımasıdır

00:31 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem

Saadettin Saran'ın villasının bekçisi gözaltına alındı!

00:09 - Asayiş

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem