?>

İmamoğlu oylama yaptı, ceketini çıkardı...

İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mitinge katılanların talebi üzerine bir kez daha ceketini çıkarttı, kalabalığa hitap etti.

Gündem - 3 yıl önce

İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mitinge katılanların talebi üzerine bir kez daha ceketini çıkardı, kollarını sıvadı ve kalabalığa hitap etti.

İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sakarya mitinginde konuştu.

Mitinge gelenler İmamoğlu'nun ceketini çıkartmasını istedi. İmamoğlu, kalabalığa "çıkartırsam hasta olurum" diyerek oylama yaptı. Oylamayı kaybeden İmamoğlu, "Biz bir tek bunu kaybederiz" diyerek ceketini çıkardı.

İmamoğlu, Erzurum'da uğradığı saldırının ardından "Bizi taşlamak isteyenler olabilir. Onlar bir avuç insan. Biz onlara taş atmayız, çiçek atarız. Biz bu memleketi sevgiye boğacağız" dedi. 

İmamoğlu'nun satır başları şöyle:

"ÇOCUKLARIMIZ BİLE MUTSUZ"

"Zor bir zaman dilimi içerisindeyiz. Memleketimiz derin bir yoksulluk yaşıyor. Gençlik geleceğe umutlu bakamıyor. İyi yetişmiş gençlerimiz herhangi bir mesleği başka ülkede yapmayı göze alıyor. Çocuklarımız bile mutsuz. 

Bizi taşlamak isteyenler olabilir. Onlar bir avuç insan. Biz onlara taş atmayız, çiçek atarız. Biz bu memleketi sevgiye boğacağız. 

"AHİRETİ BİLE PAZARLAMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Her gün pandoranın kutusundan yeni bir şey çıkıyor. Duyduğumuz şeylerden biz utanıyoruz. Bu utancı tarihe gömeceğiz. Oy için her şeyi yaparlar. Oy için bunlar ahireti bile pazarlamaya başladılar. İnançlarımız üzerinden yorum yaparak bizi bölmeye çalışıyorlar. Milletin kalbini kazanmaya ve 14 Mayıs'ta bunları evine yollamaya, sandıklara görev almaya hazır mıyız? O gün oy kullandım evime gidiyorum yok. Okulların önünde çevresinde halay çekmeye, horon oynamaya hazır mıyız? Onları şaşırtacağız. O suratı asık konuşuyor ya bunlar zannedersin ki korku filminden çıkmışlar gibi."

Haftanın Öne Çıkanları

Erzurum Valisi'nin Erkam Yıldırım'lı fotoğrafı yeniden gündemde

2023-05-08 09:46 - Gündem

Üç fidan idam edilmelerinin 51. yılında anılıyor...

2023-05-06 09:15 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İletişim Başkanlığı bir hacker grubu ile anlaştı

2023-05-05 22:27 - Gündem

AKP mührü vurulmuş pusulalar çıktı!

2023-05-05 13:36 - Gündem

Selda Bağcan'dan Muharrem İnce'ye çağrı

2023-05-09 09:43 - Gündem

Erdoğan’dan, 4 hükümlüye af kararı

2023-05-03 12:30 - Gündem

Şahinbey Belediyesi bisiklet dağıtmaya devam ediyor

2023-05-02 21:00 - Yerel

İmamoğlu: Taş yağıyor, polisler seyrediyor...

2023-05-07 20:01 - Gündem

Sergen Yalçın şampiyon olunca Sedat Peker'i aramış!

2023-05-03 12:06 - Gündem

Akşener'den Erdoğan’a: 1 milyar dolar kimin cebine girdi?

2023-05-06 20:52 - Siyaset

İlgili Haberler

YAŞ kararları açıklandı: 63 general ve amiral emekliliğe sevk edildi

15:09 - Gündem

İmamoğlu’nun "Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi" X hesabı erişime engellendi

07:51 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, AKP'ye geçen Eren Ali Bingöl'ün iddialarına yanıt verdi

11:25 - Gündem

Sera Kadıgil'e 'cumhurbaşkanına hakaret' ve 'tehdit' soruşturması

21:29 - Gündem

Günün Manşetleri

Yeni Partili Meriç, cezaevlerindeki kötü koşulları meclis gündemine taşıdı

17:52 - Siyaset

Menderes Belediyesi'ne operasyon: Başkan İlkay Çiçek gözaltına alındı!

08:14 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

YENİ Parti'ye 5 günde 113.678 kişi 240 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Cem Küçük soruşturmasında Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya gözaltına alındı

18:43 - Asayiş