?>

İmamoğlu: Bu İstanbul’a yeni bir ihanet girişimidir

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili tepki gösteren CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, "Milletime sesleniyorum; bu İstanbul’a yeni bir ihanet girişimidir" dedi. İmamoğlu, "Avrupa Yakası’ndaki 4 ilçeyi susuz bırakmak istiyorlar, kurulu barajı yıkmak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Siyaset - 1 hafta önce

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili tepki gösteren CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, "Milletime sesleniyorum; bu İstanbul’a yeni bir ihanet girişimidir" dedi. İmamoğlu, "Avrupa Yakası’ndaki 4 ilçeyi susuz bırakmak istiyorlar, kurulu barajı yıkmak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu, "Milletime sesleniyorum; bu İstanbul’a yeni bir ihanet girişimidir" dedi.

"Bizi hapse atıp İstanbul’un önemli su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajı’nı boşaltmak ve bölgeyi imara açmak istediler" diyen İmamoğlu, "Avrupa Yakası’ndaki 4 ilçeyi susuz bırakmak istiyorlar, kurulu barajı yıkmak istiyorlar. Sizin beton kanalınızı da, lüks konut sevdanızı da, rant projelerinizi de İstanbul’a yeni ihanetlerinizi de bu millet engelleyecek" ifadelerini kullandı.

"Yağma yok, İstanbul’un milyonlarca muhafızı var" vurgusunu yapan İmamoğlu, "şunları söyledi: "İftiralarla, kumpaslarla, masa başında kurguladığınız ayak oyunlarıyla zindanlara kapatırsınız ama asla İstanbulumuz’u savunmamıza gölge düşüremezsiniz."

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Meclis’te okunan AYM'nin Can Atalay kararı, tutanakta sansürlendi!

2025-04-16 15:39 - Siyaset

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Avukat Selçuk Kozağaçlı, 24 saat geçmeden yeniden cezaevinde!

2025-04-17 13:38 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

2025-04-17 20:39 - Gündem

İlgili Haberler

23 Mart'tan bu yana tutuklu... Ekrem İmamoğlu’nun cezaevinden ilk fotoğrafı ortaya çıktı

02:08 - Siyaset

Özgür Özel: Artık Kadıköy de bizim, Başakşehir de bizim. İşte buradayız!

22:28 - Siyaset

Son Dakika... Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Eğer siz sandığı koymazsanız...

19:39 - Siyaset

CHP'den Erdoğan'a "bantçı" yanıtı

17:40 - Siyaset

Tuncer Bakırhan'dan 'yeni süreç' uyarısı: Olumsuz kimi söylemlerle karşılaşabiliriz

10:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Tehdide tolerans, öğretmene sürgün

04:38 - Gündem

Ekili tarlasını savundu, saldırıya uğradı: Erkan’a saldıranlar serbest

04:09 - Gündem

İsrail'den uluslararası yardım çağrısı: Kudüs'ün 5 farklı noktasında yangın!

01:38 - Dünya

Araç Menzilcilerin çıkmıştı... Ali Yerlikaya: Çakar hakkı iptal edildi

01:08 - Gündem

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

20:49 - Gündem