?>

“İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” için protokol

Gaziantep’te, 65 yaş ve üstü vatandaşların hayatlarını sağlık, huzur ve güven içinde geçirmeleri için hayata geçirilecek “İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” için protokol imza töreni düzenlendi.

Yerel - 2 yıl önce

Gaziantep’te, 65 yaş ve üstü vatandaşların hayatlarını sağlık, huzur ve güven içinde geçirmeleri için hayata geçirilecek “İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” için protokol imza töreni düzenlendi.

Gaziantep Valiliği’nde gerçekleştirilen törene, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve hayırsever iş insanı Ahmet Deniz katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Ahmet Deniz iş birliğiyle, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şahinbey ilçesi Sarısalkım Mahallesi’nde inşa edilmesi planlanan merkezin, 2025 yılının ikinci çeyreğinde temelinin atılması hedefleniyor.

18 bin metrekare kapalı alan ve 12 bin 793 metrekare açık otopark alanına sahip olacak merkezde; özel bakım, fizik tedavi bölümleri, havuz, hamam gibi alanlar yer alacak. 94 odada hizmet verilmesi planlanan projede ayrıca süreli konaklama, sağlık bakım hizmeti ve ameliyat sonrası sağlık bakımı gibi hizmetler de sunulacak.

ŞAHİN: BU MERKEZE ÇOK TALEP VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, törende yaptığı konuşmada, yeni yıla böylesine anlamlı bir projeyle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti:

“Faydalı işler yapan bir medeniyetten geliyoruz. İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin projelendirme sürecinden itibaren bizlere destek verdiği için Gaziantep Valimize teşekkür ediyoruz. Ahmet Deniz ağabeyimizle bu projeyi tüm detaylarıyla konuştuk ve istediğimiz noktaya geldik. Bu merkeze şehirde çok büyük bir talep var. İnsanoğlunun ömrü giderek uzuyor ve bu gibi merkezlere olan ihtiyaç artıyor.”

Merkezin Alleben Göleti civarında konumlanacağını hatırlatan Başkan Şahin, şunları söyledi:

“Gaziantep Modeli bu projede de var. Birlikten güç doğar anlayışıyla, şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bu projeyi hayata geçiriyoruz. Bu imzaların şehrimize bereket getirmesini temenni ediyorum.”

ÇEBER: GAZİANTEP MODELİ YENİ YILDA DA DEVAM EDİYOR

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ise Gaziantep’in her zaman örnek bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Gaziantep, belediyeleri, hayırseverleri ve çalışma şekliyle çok özel bir şehir. Yine buna örnek olacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bu merkez şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Hayırsever iş insanı Ahmet Deniz de protokolün hayırlara vesile olmasını dileyerek, merkezin en kısa sürede tamamlanmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Başkan Fatma Şahin, Vali Kemal Çeber ve hayırsever iş insanı Ahmet Deniz protokolü imzaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

ChatGPT çöktü mü? Neden açılmıyor?

2024-12-26 23:09 - Teknoloji

İmralı Adası nerede? İmralı Adası'nda kim kalıyor?

2024-12-28 00:38 - Gündem

Oyuncu Burak Çelik ile Ece Bayrak evlendi

2024-12-27 00:00 - Magazin

Eski Kilis Belediye Başkanı Ekrem Çetin ile oğlunu katletmişti... Katil 19 yıl sonra yakalandı!

2024-12-29 09:08 - Gündem

İbrahim Ay’ın 18 yıl hapis cezası onandı!

2024-12-26 19:44 - Gündem

Deha dizisinin yeni bölümünde ne olacak? Deha dizisinin son bölümde ne oldu?

2024-12-29 00:00 - Magazin

Versuni Ev Aletleri, Smarties Awards 6 ödül aldı

2024-12-27 00:39 - Gündem

Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin'e 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması

2024-12-31 18:38 - Siyaset

Teğmen Ebru Eroğlu'nun savunması ortaya çıktı: 'Atatürk'ün izinden yürüyen...'

2024-12-28 21:09 - Gündem

Billur Kalkavan'ın kardeşi Rıza Kalkavan, sahte alkol nedeniyle hayatını kaybetti

2024-12-26 00:39 - Magazin

İlgili Haberler

Koruma altındaki çocuklar sporla buluşuyor

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Gazikent ve Beykent'e ziyaret

00:00 - Yerel

Çocuk Eğitim Merkezi'nde mezuniyet töreni

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Fıstıkçılar Sitesi'ne ziyaret

00:00 - Yerel

Fedaioğlu'ndan sivil toplum kuruluşlarına ziyaret

00:18 - Yerel

Günün Manşetleri

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara için tahliye kararı

18:16 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun atadığı isim 8 ay önce AKP rozeti takmış!

14:21 - Siyaset

Uğur Mumcu’nun ailesi, Adalet Bakanı Akın Gürlek ile görüştü

14:07 - Gündem

Ümit Özdağ: Şu anda cezaevlerinde bulunan adli mahkumların suçu ne?

00:58 - Siyaset

YENİ Parti Manisa İl Başkanı gözaltına alındı!

21:20 - Asayiş