?>

İktidara yakın medya servis etmişti: Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde 'kasa' yalanı!

İktidar medyasının Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne yönelik yapılan aramada, bir kasadan 'balya balya' para çıktığına yönelik iddiası gündem olmuştu. O iddia tutanaklara yansımadı.

Gündem - 12 ay önce

İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında sabah saatlerinde yeni bir operasyon dalgası daha geldi

Aralarında Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ve Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara'nın da bulunduğu 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İktidara yakın medya, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne yönelik yapılan aramada, bir kasadan 'balya balya' para çıktığını iddia etti. Halk TV'nin aktardığı habere göre, servis edilen görüntülerin farklı operasyonlara ait arşiv görüntüler olduğu ortaya çıktı.

ÖZEL, YALANI GAZİOSMANPAŞA'DA DEŞİFRE ETTİ: TRT'YE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de operasyonun ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne geldi.

Belediye binası önünde konuşan Özel, iktidar medyasının servis ettiği görüntülere sert tepki gösterdi. Özel, tutanaklarda görüntüye ilişkin bir bilgi olmadığını vurguladı.

Özel, şöyle konuştu:

"Bugün geldiğimiz noktada bu sabah Hakan Başkan’ı evinden aldılar. Evini iğneden ipliğe aradılar, herhangi bir şey yok. Belediyeye geldiler makamını aradılar, bir şey yok. Her belediyede kasa olur. Bunda da var. Sonra ‘Efendim Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde gizli kasaya ulaşıldı. Stok görüntü, internetten bulunmuş sahte görüntüyle sanki kasadan para çıkmış gibi servis yapıp algı oluşturuyorlar. Buradan ifade ediyorum ki kasanın polis açma görüntülerinin videoları, bizim video ve fotoğraf kayıtlarımız, arama tutanağına göre kasadan çıkan şey; belediyenin mührü ile önceki dönem bilgisayar kayıtlarının bulunduğu hard disk. Bir lira para yok. Yazıklar olsun bu iftiracılara.

TRT Genel Müdürü’ne o görüntüleri; kasadan para çıkan görüntüleri yayınlayan bütün televizyonların genel müdürlerine, genel yayın yönetmenlerine, sahiplerine söylüyorum. Eğer Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kasasından bir lira para çıktıysa bugün siyaseti bırakıyorum, hodri meydan!"

Haftanın Öne Çıkanları

Son dakika.. İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a soruşturma açıldı!

2025-05-27 11:11 - Gündem

Tanju Özcan'dan Yarkadaş’a 'Delikanlı ol' çıkışı

2025-05-31 17:52 - Siyaset

Yaz geldi komisyon sadece 2 kez toplanabildi: Çiftçi derdiyle baş başa kaldı

2025-05-27 00:00 - Tarım

İstanbul Avcılar'da kan donduran anlar: Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

2025-05-30 00:00 - Asayiş

Galatasaraylı taraftarlardan koreografi şov

2025-05-30 21:34 - Spor

İBB’ye 5. dalga operasyon: Aykut Erdoğdu gözaltına alındı?

2025-05-31 17:49 - Gündem

Diyanet’e yeni yetkiler veren kanun teklifi TBMM’de kabul edildi

2025-05-30 01:09 - Gündem

Son Dakika... Bu kez mahkeme başvurdu: 'Kayyum' uygulamasında kritik gelişme!

2025-05-29 19:38 - Gündem

Mahmut Tanal'dan AKP'li isme zor sorular... 'Sizin çocuklarınız ne işle meşgul?'

2025-05-25 19:08 - Siyaset

Mansur Yavaş'tan Cem Küçük'e tepki: Savcılığa çağrılması lazım

2025-05-29 10:38 - Gündem

İlgili Haberler

Gezi'nin 13. yılında Taksim yine polis ablukasında...

00:04 - Gündem

Anıtkabir'de Özgür Özel'e 'çelenk' engeli

11:35 - Gündem

"FETÖ ajanlarını fark edemedim" diyen Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı FETÖ'den tutuklanmıştı!

18:05 - Gündem

Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin Anıtkabir'e yürüyoruz...

18:16 - Gündem

Oyuncu Şebnem Sönmez'den Kılıçdaroğlu'na mektup

09:50 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP Sözcüsü Zeynel Emre: Kurultay olmazsa CHP seçimlere giremeyecek!

14:49 - Siyaset

CHP’li Murat Emir’den Kılıçdaroğlu’na “FETÖ ve ajanlık” yanıtı

12:55 - Siyaset

Anıtkabir'de Özgür Özel'e 'çelenk' engeli

11:35 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun PM'sinde yer alan Mehmet Tüm de, görev almayacağını duyurdu

11:21 - Siyaset

Gezi'nin 13. yılında Taksim yine polis ablukasında...

00:04 - Gündem