?>

İhracatın Yıldızları Ödül Törenine Tiryaki damgası 

Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğinde düzenlenen "İhracatın Yıldızları" ödül töreni, GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

Ekonomi - 3 yıl önce

Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğinde düzenlenen "İhracatın Yıldızları" ödül töreni, GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin lider tarım ürünleri tedarik zinciri Tiryaki Holding bünyesinde faaliyet gösteren; Dia Bakliyat, Tiryaki Agro Gıda, Arasa Gıda ve Danem Gıda, 2021 yılında üretim, istihdam ve yüksek ihracat seviyeleriyle Türkiye ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı 'İhracatın Yıldızları' ödülüne layık görüldü. 

GAİB'e kayıtlı 13 bine yakın üyeden en çok ihracat gerçekleştiren ilk 100 firma arasında yer alan Tiryaki Grup şirketlerinin ödüllerini, Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer ve Nejat Koçer’in elinden aldı. 

Tiryakioğlu, tören sonrası yaptığı değerlendirmede, gruplarına bağlı 4 şirketin en fazla ihracat yapan ilk 100 firma arasında yer almasından mutluluk duyduklarını söyledi. 

Türkiye ekonomisi için aynı azim ve inançla üretmeye, istihdam sağlamaya ve ihracata katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Tiryakioğlu, ihracatın 2023’te de Türkiye’nin büyümedeki en büyük itici gücü olacağını dile getirdi. 

Ödül töreninin 2021 yılı ihracat verilerinin göz önünde bulundurularak hazırlandığını anımsatan Tiryakioğlu, “Dünyada pandeminin etkilerinin ekonomide ve ihracatta yoğun şekilde hissedildiği bir dönemde ihracatçılarımız önemli başarılar elde etti. Küresel sorunların yaşandığı bu süreçte elde edilen bu başarılar bu ödül törenini çok daha anlamlı hale getiriyor” dedi. 

Tiryakioğlu, konuşmasında ayrıca ödüle layık görülen tüm ihracatçı firmaları kutladı. 

GAİB Konferans Salonunda düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdullah Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, oda başkanları, birlik yöneticileri ve çok sayıda sanayici katıldı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Yusuf Ziya Gümüşel, İsmailağa Cemaati'ni ikiye böldü!

2022-12-23 21:19 - Gündem

Çelebi'nin, Vural Avar'ın ölümünden sonra derin suskunluğu!

2022-12-21 18:12 - Gündem

Emekli Korgeneral Vural Avar son yolculuğuna uğurlandı!

2022-12-22 14:14 - Gündem

Korgeneral Vural Avar'a 'cezaevinde kalabilir' raporu vermişler!

2022-12-20 19:14 - Gündem

AYM, Erdoğan'a verilen bütçe yetkisini iptal etti!

2022-12-27 08:58 - Gündem

Halk TV çalışanı Uğur Yanıkel yaşamını yitirdi!

2022-12-24 19:06 - Gündem

28 Şubat davasının hasta mahkumları hapishanede ölmeyi bekliyor!

2022-12-27 13:40 - Gündem

Hitler'in 'Atatürk montajlı' fotoğrafını Bahçeli'ye hediye etti!

2022-12-23 16:23 - Gündem

Paris'te Ahmet Kaya Kürt Kültür Derneği'ne silahlı saldırı

2022-12-23 17:19 - Dünya

İBB'yi teftiş eden heyetin başkanı görevden ayrıldı

2022-12-27 08:12 - Gündem

İlgili Haberler

Ayçiçek yağı ihracatı ilk çeyrekte 316,8 milyon dolara ulaştı

00:00 - Ekonomi

Türkiye ile Suriye arasında ekonomik ve ticari ilişkilerde önemli adım...

00:30 - Ekonomi

Motorine 7 TL 80 kuruş, benzine 60 kuruş zam!

06:37 - Ekonomi

Motorine dev zam: Fiyatlar 90 TL'ye yaklaşacak!

11:42 - Ekonomi

Elektrik ve doğalgaza yüzde 25 zam!

21:58 - Ekonomi

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar: Neden açgözlü sermayenin yanındayız?

09:44 - Gündem

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

'Kabe'de Hacılar' ile ünlenen Celal Karatüre'ye polis koruması

00:50 - Gündem

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

00:48 - Asayiş