?>

Hokeyin sultanları yerini korudu

Hokeyin Sultanları Eurohockey Club Challenge III’te yerlerini korudu.

Spor - 7 yıl önce

Ukrayna’nın Boryspil kentinde EuroHockey Club Challenge III 2019 Women Türkiye temsilcisi Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı bugün rakibi Portekiz’in Grupo Desportivo do Viso Takımını 6-0’lık farklı bir skorla yenerek ligdeki yerini korudu.

Kadınlar Açık Alan Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Türkiye’nin temsilcisi Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı Ukrayna’nın Boryspil kentinde oynadığı üçüncü maçında Portekiz’in Grupo Desportivo do Viso takımı karşısında 6-0’lık skorla sahandan galip ayrılarak ligdeki yerini korudu.

KAPLAN SPORCULARI KUTLADI

Avrupa Şampiyonasını Alanya’da takip eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan Portekiz’in Grupo Desportivo do Viso maçı sonrası sporcuları kutladı. Kaplan sporcuların ellerinden geleni fazlasıyla yaptığına inandığını ifade ederek “Gönül isterdi ki kadın takımımız da Avrupa Şampiyonluk kupasını kazansın. Ama olmadı. Ligdeki yerimizi koruduk. 2020’de yine Türkiye’nin temsilcisi olarak şampiyonaya katılacağız. Sporcularımızı ve teknik heyeti yürekten kutluyorum” dedi.

GAZİANTEP POLİSGÜCÜ LİGDE Kİ YERİNİ KORUDU

Zorlu bir ligde mücadele ettiklerini ifade eden antrenör Ayşe Kasım takımın ligdeki yerini koruduğunu ifade ederek bugün maçtan farklı skorla galip gelen sporcuları kutladı.

ŞUBAT 2020’DE Kİ TROPY’E ODAKLANACAĞIZ

Yaşanan talihsizliklerin ardından bu günkü maçın 6-0 kazanılmasının önemli olduğunu ifade eden Gaziantep Polisgücü Genel Sekreteri ve Kafile Başkanı İsmail Eryoldaş her maçın sporcular için farklı bir deneyim olduğunu ifade ederek bundan sonraki hedeflerinin Şubat ayında Litvanlya’da yapılacak olan Trophy maçları olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Atanamayan öğretmen arife günü intihar etti

2019-06-05 08:24 - Gündem

Polis memuru Ekrem Kurtoğlu şehit oldu

2019-06-07 13:33 - Asayiş

Gaziantepli baklavacı genç yanan araçta can verdi!

2019-06-05 19:13 - Asayiş

Gaziantep'te emekli polis dehşet saçtı: 1 ölü 1 yaralı

2019-06-04 17:41 - Asayiş

Minik Meryem akrep kurbanı oldu!

2019-06-07 17:48 - Asayiş

İmamoğlu valiye 'it' değil 'bey' demiş

2019-06-08 19:01 - Siyaset

Gaziantep'te kadın cesedi abisinin evinin önünde bulundu

2019-06-04 18:01 - Asayiş

Kavga eden Suriyeliler bu kez ambulansa ateş açtı!

2019-06-07 13:02 - Asayiş

Almanya'da yeni bir "gurbetçi yıldız" doğuyor

2019-06-04 19:30 - Spor

Koç Holding'ten uçak açıklaması

2019-06-09 14:20 - Gündem

İlgili Haberler

TFF'den Bursaspor'a 'Leyla Zana' cezası

08:08 - Spor

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

19:34 - Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na yanıt

15:26 - Spor

Hacıosmanoğlu: Türk futbolunda bir panik havası görüyorum!

12:44 - Spor

Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltında!

11:09 - Spor

Günün Manşetleri

Hüseyin Baş: MHP kendi raporunda Bahçeli’yi yalanlamış!

18:51 - Siyaset

Kemal Okuyan: Kara para, bahis ve uyuşturucu piyasası Türkiye ekonomisiyle bütünleşmiş durumda

18:49 - Siyaset

Meriç’ten TBMM’de borç tepkisi: Bu para nerede?

18:47 - Siyaset

Deprem suçları 11. Yargı Paketi'nden çıkarıldı!

16:59 - Gündem

Köprü ve otoyol ücretlerine yapılacak zam oranı belli oldu!

13:22 - Ekonomi