?>

Hokeycilerin Alanya kampı başladı

Hırvatistan'ın Başkenti Zagreb’de gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı moral yemeğinde bir araya geldi.

Spor - 7 yıl önce

 

 

8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Hırvatistan'ın Başkenti Zagreb’de gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı moral yemeğinde bir araya geldi. Gaziantep Emniyet Faruk Karaduman ve kulüp yöneticilerinde katıldığı moral yemeğin ardından hokeyciler kamp için Alanya’ya gitti. Alanya’da ilk antrenmanlarını yapan sporcuların morallerinin yüksek olduğu görüldü.

Trophy kampı öncesi Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman şampiyonlarla moral yemeğinde buluştu. Şampiyon takımın onuruna verilen yemekte sporcular ve takım yöneticileriyle sohbet eden Karaduman “Hırvatistan’dan başarıyla döneceğinize inanıyorum. O heyecan yüzlerinize yansımıştır. Rakipleriniz güçlü ancak sizler de Avrupa’nın önde gelen takımlarından birisiniz. Hepinizi gözlerinizden öpüyor başarılar diliyorum” dedi. Moral yemeğine katılan Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Başkan Yardımcısı Mesut Acar’da İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a teşekkür ederek “Sizlerin verdiği büyük destek bizler için önemli. Kazanmak ve Türk milletine Trophy kupasını armağan etmek için sahaya çıkacağız. Sporcularımızın morali yüksek, takım hazır ve sizlerin destekleri sporcularımızın motivasyonunu yükseltiyor” dediler. Neşeli geçen moral yemeğinin ardından takım Alanya’ya hareket etti.

Alanya’da ilk antrenman başarılı geçti

Avrupa Şampiyonu Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı adeta Alanya’da gündem konusu oldu. Şampiyon ekibe büyük ilgi gösteren Alanyalılar takımın ilk antrenmanını izledi. Sporcuların tamamen şampiyonaya odaklandığını ifade eden Teknik Direktör Yusuf Kasım “Önümüzde büyük bir şampiyona var. Türkiye ilk kez burada temsil ediliyor ve biz bunun gururunu yaşıyoruz. Rakiplerimiz güçlü ama bizim takımımızda güçlü. Maçlara yüreklerini koyarak çıkan sporcularımızın başaracağına inanıyor, Türkiye’ye şampiyonluk kupasıyla dönmeyi diliyorum. Bizleri her an destekleyen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Onursal Başkanı Emniyet Müdürümüz Faruk Karaduman, Kulüp Başkanımız Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kampımız 6 Şubat’a kadar devam edecek ve 6 Şubat’ta kafilemiz Hırvatistan’a giderek 8 Şubat’ta başlayacak olan şampiyonaya katılacaktır” dedi. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Dolandırıcıların yeni adresi 'Escort Sitesileri'

2019-01-29 21:01 - Asayiş

Cennet vaadiyle AKP'ye böyle oy istedi...

2019-01-27 09:52 - Siyaset

İYİ Parti Nizip adayı Abdullah Altınbaş mı?

2019-01-30 22:07 - Siyaset

İYİ Parti Gaziantep Büyükşehir adayını açıkladı

2019-01-26 21:12 - Siyaset

Katılımevim Gaziantep şubesi açıldı

2019-01-25 13:41 - Yerel

Alperen hayata veda etti!

2019-01-28 11:26 - Gündem

Uğur Acıoğlu ameliyat oldu

2019-01-29 10:43 - Yerel

Gaziantep'te profesyonel dalgıç barajda boğuldu!

2019-01-25 16:41 - Asayiş

CHP'li adaydan yönetime sert tepki!

2019-01-31 23:12 - Siyaset

Trump’ın konvoyu kaza yaptı!

2019-01-30 23:14 - Dünya

İlgili Haberler

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

19:34 - Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na yanıt

15:26 - Spor

Hacıosmanoğlu: Türk futbolunda bir panik havası görüyorum!

12:44 - Spor

Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltında!

11:09 - Spor

Futbolda bahis skandalında ikinci dalga: Ahmet Çakar ve kulüp başkanı da gözaltında...

10:37 - Spor

Günün Manşetleri

AKP’li Tayyar'dan iddia: Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu

08:19 - Gündem

Meriç: İcra dosyaları 24,5 milyona dayandı, konkordato ve borçlar patladı

19:10 - Siyaset

CHP’li Öztürkmen: İthalat değil, yerli üretici desteklenmeli

19:06 - Siyaset

İslahiye’de ilçe binası yetmedi, kalabalık sokağa taştı!

00:07 - Siyaset

CHP Gaziantep’ten Fatma Şahin’e “konut” tepkisi

00:01 - Siyaset