?>

HKÜ, İstanbul ve Adana'da tanıtım fuarına katıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Senin Yerin Bu Kampüs” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen "Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarlarına” katılmaya devam ediyor.

Eğitim - 7 yıl önce

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Senin Yerin Bu Kampüs” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen "Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarlarına” katılmaya devam ediyor. Bu bağlamda HKÜ; “İstanbul ve Adana gibi önemli yerlerde tercih ve tanıtım fuarlarına katılarak üniversite ve bölüm tercihlerini yapacak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İstanbul ve Adana’da düzenlenen tanıtım ve tercih günleri fuarınakatılan HKÜ, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatlerini çeken HKÜ, fuara katılan üniversite adaylarına doğru tercih konusunda konusunda bilgi verdi.

HKÜ’NÜN YEŞİL KAMPÜS TEMALI STANDINA YOĞUN İLGİ

Tanıtım ve tercihfuarına gelen üniversite adayları, akademisyenler ile yüz yüze görüşerek; üniversite sınavı tercihleri için fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, yurtdışı eğitim olanakları,çift anadal, yandal, yatay/dikey geçişgibi konularda önemli bilgiler edinmenin yanında merak ettikleri konular hakkında da detaylı bilgiler aldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden aday öğrenciler,İstanbul ve Adana tanıtım ve tercih fuarından oldukça memnun kaldıklarını belirterek; “Üniversite tercihlerimizi belirlememiz konusunda uzman tercih danışmanlarının ve akademisyenlerin bu fuarlara katılması bizim için etkili oluyor. Doğru karar ve doğru tercih konusunda uzman kişilerden destek alıyoruz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi de konum olarak önemli bir yere sahip ve geniş olanakları olan bir üniversite. Bize imkânlarından bahsedildiğinde spordan sanata birçok faaliyet de bulunan bir kampüs gözümüzde canlandı. Üniversitenin tanıtım filmini izlediğimde ve fuar görsellerine baktığımda da stant görevlilerinin üniversite hakkında dediklerine katıldım. Yeşil bir kampüs ortamını sağlayan bu üniversiteyi tercih etmek isteriz” diye düşüncelerini ifade etti.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Beykent sakinlerinin 'sapık' çığlığına kulak verin!..

2019-07-20 14:37 - Asayiş

Bayrağımıza 'Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı' demişti!

2019-07-26 09:05 - Gündem

Bülbülzade Sosyal Tesisi hizmete açıldı

2019-07-24 08:46 - Yerel

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45'inci yıldönümü

2019-07-20 09:37 - Gündem

Hangi ilde kaç Suriyeli var?

2019-07-24 11:38 - Gündem

“Reis bizi Afrin’e götür” demişti bedelli yaptı

2019-07-20 13:04 - Gündem

Cezaevinden çıktı pompalı tüfekle öldürüldü!

2019-07-26 00:37 - Asayiş

Fox TV'de neler oluyor?

2019-07-20 20:29 - Gündem

Gaziantep'te inşaat işçisinin feci ölümü!

2019-07-24 18:14 - Asayiş

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

2019-07-21 10:57 - Asayiş

İlgili Haberler

Sağlıkta inovasyon başarısı...

00:00 - Eğitim

GİBTÜ’den uluslararasılaşma yolunda önemli adım

00:00 - Eğitim

GİBTÜ Spark Core Ekibi, ulusal başarıya imza attı...

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'de dünya standartlarında laboratuvar hizmete girdi!

18:15 - Eğitim

HKÜ’de II. Zeugma Sağlık Araştırmaları Sempozyumu

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: PKK ve KDP İran'a saldırmak üzere...

11:31 - Gündem

CHP’li Meriç: Gaziantep sanayisi batma noktasında

20:02 - Siyaset

MSB: İran'dan ateşlenen balistik mühimmat Hatay'a düştü!

14:54 - Asayiş

İmamoğlu'nun kayınbiraderi Ali Kaya'nın ikinci uyuşturucu testi sonucu da negatif çıktı

19:11 - Gündem

Hüseyin Baş: Bizi Orta Doğu girdabından Atatürk çizgisi kurtarır!

13:15 - Siyaset