?>

HKÜ'de Rehabilitasyonda İnovasyon Kongresi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öncülüğünde, paydaş üniversitelerin ilgili bölümlerinin işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası Rehabilitasyonda İnovasyon Kongresi‘, DENGE’ ana temasıyla gerçekleştirildi.

Eğitim - 3 yıl önce

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öncülüğünde, paydaş üniversitelerin ilgili bölümlerinin işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası Rehabilitasyonda İnovasyon Kongresi‘, DENGE’ ana temasıyla gerçekleştirildi.

Dengede Klinik Değerlendirme, Denge Teknolojileri, Vestibüler Sistem ve Denge, Dengenin Nörolojik Etkileri ve Denge Teknolojileri Geliştirme konularında olmak üzere 6 farklı oturumda 34 bildirinin sunulduğu kongre, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, HKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kezban Bayramlar ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Yavuz Yakut’un açılış konuşmalarıyla başladı.

6 FARKLI ÜLKEDEN 300 KATILIMCI

Kongrenin açılışında konuşan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli: “Hasan Kalyoncu Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öncülüğünde paydaş üniversitelerimizin iş birliğiyle düzenlenen ve bu alanda Türkiye'de ilk kez ‘DENGE’ ana temasıyla  gerçekleştirilen 1. Uluslararası Rehabilitasyonda İnovasyon Kongresi'nin; 6 farklı ülkeden 300’e yakın katılımcının güncel literatürü, klinik deneyimlerini ve yenilikçi fikirlerini tartışacağı çok verimli bir platform olarak faydalı sonuçlar üreteceğine yürekten inanıyorum. Alanında bir ilk olan bu kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

KONGRENİN İLKİNİ HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Kongre Başkanı Prof. Dr. Yavuz Yakut, yaptığı açılış konuşmasında; “Kongrenin ilkini Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştiriyoruz. Oldukça yoğun katılımlı ve hibrit bir kongre olacak. Kongrenin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve destek veren kuruluşlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kezban Bayramlar da kongrenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, fakülte olarak bilimsel değeri yüksek uluslarası kongreler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil'den 3 bin 788 öğrenciye nakdi destek

2022-11-24 15:50 - Yerel

Nejat İşler'in 'Başkomutan' paylaşımı gündem oldu!

2022-11-22 10:25 - Gündem

EYT'de stajyer ve çıraklara kötü haber!

2022-11-26 11:33 - Ekonomi

Teğmen Duabey Onur Öztürkmen Şehit oldu!

2022-11-25 20:52 - Gündem

Nevşin Mengü: Hapse girmek istemiyorum o nedenle yanıt vermeyeceğim!

2022-11-26 10:51 - Gündem

Pençe-Kilit'ten kahreden haber: 3 şehit, 1 yaralı

2022-11-26 09:36 - Gündem

Konya'da vahşet: Kürekle başına vura vura öldürdü!

2022-11-25 12:02 - Gündem

Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız şehit oldu!

2022-11-26 09:24 - Gündem

Kadıgil: Beyoğlu Kaymakamı sen kimsin? Anayasası var bu ülkenin!

2022-11-25 18:25 - Siyaset

TSK'dan Suriye ve Kuzey Irak'a Pençe Kılıç harekatı!

2022-11-20 09:51 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep'te abi kardeş, YKS ve LGS'de Türkiye birincisi oldu

00:00 - Eğitim

YKS sonuçları açıklandı

00:37 - Eğitim

HKÜ, yeni ön lisans ve lisans programlarıyla büyüyor

00:00 - Eğitim

'Geri zekalıya anlatır gibi anlatıyoruz' diyen Bakan Tekin, Bilgi İşlem Müdürünü görevden aldı!

17:35 - Eğitim

2025 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercihleri ne zaman başlayacak?

00:38 - Eğitim

Günün Manşetleri

Muharrem İnce'den Bakan Tekin'e: Nankör Yusuf!

18:12 - Siyaset

Erdoğan'ın paylaşımdaki fotoğraf EOKA'ya ait çıktı!

18:05 - Gündem

Bakan Yusuf Tekin: Eski Türkiye bitti!

18:00 - Gündem

Özgür Özel: Görüşme hakkımı Murat Çalık’ın annesine devrettim

16:01 - Gündem

Özgür Özel'den 'süreç' değerlendirmesi

14:09 - Siyaset