?>

‘Hilal Kart’ projesine start verildi

Oğuzeli’nde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ‘Hilal Kart’ projesine start verildi.

Yerel - 8 yıl önce

Oğuzeli Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Oğuzeli’nde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ‘Hilal Kart’ projesine start verildi.

Seçim öncesi vermiş olduğu sözlerden bir tanesini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ‘Hilal Kart’ projesi ile Oğuzeli’nde sosyal yardım konusunda yeni bir döneme geçildiğini söyledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK MODEL HİLAL KART

‘Hilal Kart’ projesi hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Oğuzelili hemşerilerimizin sosyal belediyecilik anlayışı ile birçok alanda hizmet etmeye gayret gösterdik. Bunlardan bir tanesi de yardıma muhtaç ailelerimize ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunmak. Şimdiye kadar bu yardımları yardım paketi halinde yapıyorduk. Dördüncü hizmet yılımızda yaptığımız bu yardımları ihtiyaç sahiplerinin kendi ihtiyaçlarını kendilerinin gidermesi için ‘Hilal Kart’ projemizi başlatmış bulunmaktayız. Hilal Kart dar gelirli vatandaşa, işini kaybeden, dâra düşen sosyal yardıma muhtaç kalan vatandaşlarımıza verilecek bir kart olup her ay hesaba yükleme yapılarak dar gelirli vatandaşlarımıza verilecek bir sosyal hizmettir.  Hilal Kart alan vatandaşlarımız bu kart ile istedikleri alışverişi yapabilecekler. Böylelikle de bu ihtiyaçları eskisi gibi "bir el tarafından" verilmeyerek kendileri alarak mahcup duruma düşmeyeceklerdir.

Seçimden önce vermiş olduğumuz sözlerden birisi olan ‘Hilal Kart’ uygulamamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu gibi sosyal projelerimiz artarak devam edecek. İmkanlarımız doğrultusunda vatandaşımıza hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

ABD’den son dakika Menbiç açıklaması

2018-06-11 23:35 - Dünya

Muharrem İnce Gaziantep'e geliyor

2018-06-13 16:55 - Siyaset

"Sen nasıl Ahmet Kaya dinlersin"

2018-06-13 08:47 - Gündem

Gaziantep'te Suriyeli kavgası: 3 ölü 5 yaralı

2018-06-17 07:01 - Asayiş

NCR Hastanesi'nde yangın: 2 hasta öldü...

2018-06-17 11:19 - Asayiş

Prof. Dr. Haluk Ceylan Hatem'de

2018-06-18 10:11 - Sağlık

AKP'nin esnaf ziyaretinde silahlı kavga: 4 ölü 9 yaralı

2018-06-14 19:09 - Asayiş

Okulda seçim afişi gerginliği...

2018-06-14 09:44 - Gündem

Şahinbey Belediyesi, bu kez et dağıttı

2018-06-13 19:16 - Yerel

Suruç’ta kan donduran iddialar!..

2018-06-16 11:41 - Gündem

İlgili Haberler

GTB TOBB delegeleri Genel Kurulu’a katıldı

00:00 - Yerel

GSO, TOBB’un 82. Genel Kurulu’na katıldı

00:00 - Yerel

Gaziantep’te bayram boyunca açık olacak işletmeler...

00:00 - Yerel

Dünya Çocuk Atletizm Günü'nde çocuklar sporla buluştu

00:00 - Yerel

Şehitkamil “Spor Şenliği” yoğun ilgi gördü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

'Mutlak butlan' sonrası CHP'ye 'kurultay' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

20:33 - Asayiş

Erinç Sağkan'dan Özgür Özel'e destek: Çok partili hayatın sonu demek

20:11 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun 'CHP Genel Başkanı' olduğuna dair yazı TBMM'de...

18:18 - Gündem

Hakkari'de Yeniden Refah Partisi'li Derecik Belediyesi AKP'ye geçti!

00:39 - Siyaset

Kartalkaya otel yangını davasında verilen cezaları İstinaf onadı

00:22 - Gündem