?>

Hasan Türk için dualar okundu...

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında vefat eden CHP Meclis Üyesi Hasan Türk için dualar okundu.

Yerel - 5 yıl önce

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapılırken, mecliste korona virüsünden dolayı vefat eden CHP Meclis Üyesi Hasan Türk için dualar okundu.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısında; korona virüsünden dolayı vefat eden CHP Meclis Üyesi Hasan Türk'ün koltuğuna fotoğrafı ve karanfiller bırakılırken, Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve meclis üyeleri tarafından merhum Hasan Türk için dualar okundu.

RABBİM MEKÂNINI CENNET ETSİN

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, iki dönemdir CHP Meclis üyesi rahmetli Hasan Türk ile birlikte çalıştıklarını ve önemli kararlara birlikte imza attıklarını belirterek "Rahmetli Meclis Üyemiz Hasan Türk ile geçen dönem de birlikte çalışmıştık. Birlikte önemli kararlara imza attık. Ayrıca ailece görüştüğümüz, ziyaret ettiğimiz ve seyahat ettiğimiz kardeşimizden incinmedik. Allah kendisinden razı olsun, mekanı cennet olsun.  Genç yaşta aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Bu olayda çıkarmamız gereken dersler var. Hayat kısa, ömür fani. Kimseyi kırdığına ve üzdüğüne değmez. İyiliklerimizi ve güzelliklerimizi arttırmamız gerekiyor. Biz Hasan kardeşimizden razıydık. Allah'ta kendisinden razı olsun. Rabbim mekânını cennet eylesin" dedi.

KALBİMİZDE MÜSTESNA BİR YERİ VARDI

Şahinbey Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanı Hamit Kiraz, Hasan Türk'ü kısa zamanda yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirterek "Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyemiz Hasan Türk'ün vefatından dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz. Hasan Bey'i yaklaşık 20 aydır aynı mecliste bulunmamız hasebiyle tanıyorum. Bu kısa süre içerisinde efendi, kibar duruşu ve vakur yaşayışıyla kalbimizde müstesna bir yer edinmiştir. Yapmış olduğumuz başarılı çalışmaların altında kendisinin de imzası vardır. Bu duygu düşüncelerle başta çalışma arkadaşları CHP Meclis üyeleri kardeşlerim olmak üzere gurubum ve şahsım adına başsağlığı diliyor, mekanı cennet olsun diyorum" dedi.

Şahinbey Belediye Meclisi Aralık ayı ilk oturumunda gündeme alınan 11 maddenin 4'ü İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na, 5'i Plan Bütçe Komisyonuna, 2 maddede ise komisyonlara süre verildi.

Şahinbey Belediye Meclisi Aralık ayı 2. oturum toplantısını 04 Aralık 2020 Cuma günü saat 15.00'te yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

 !#**h26354**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Çakıcı'ya hakaret eden vatandaş tutuklandı!

2020-11-29 11:56 - Gündem

İş yerinin tavanına kendini astı!..

2020-12-01 14:52 - Asayiş

Diego Armando Maradona hayatını kaybetti!

2020-11-25 19:36 - Dünya

Flaş iddia: Kılıçdaroğlu öldürülecek!

2020-11-28 14:22 - Gündem

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na bir mektup daha

2020-11-27 17:17 - Gündem

Gaziantep FK: 3 Serik Belediyespor: 0

2020-11-25 23:08 - Spor

“18 yıl önce Türkiye’de araba yoktu” istifası

2020-11-27 16:51 - Gündem

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

2020-11-25 09:09 - Spor

Türkiye, Avrupa şampiyonu oldu...

2020-11-29 12:38 - Spor

AP'dan Türkiye'ye yaptırım çağrısı

2020-11-26 21:51 - Dünya

İlgili Haberler

Zor: Onlar gazeteci ise biz gazeteci değiliz!

00:00 - Yerel

Şahinbey Millet Cami minik misafirlerini ağırladı

00:00 - Yerel

Yılmaz, Eyüpsultan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

00:00 - Yerel

GSO'da Mobilya Sektör Toplantısı gerçekleştirildi

00:00 - Yerel

GTB meclisinde gıda arz güvenliği ele alındı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Suçüstü yakaladık, AKP'ye katılacak!

19:14 - Siyaset

Tutuklu gazeteciler için Kadıköy'de polis ablukası altında eylem

18:49 - Gündem

Yandaşlar 'soruşturma' dedi, ABB'den 'Mansur Yavaş' açıklaması geldi

20:25 - Gündem

AKP'li Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu partisinden istifa etti

20:23 - Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter istifa etti!

07:10 - Siyaset