?>

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray itirafı! 'Başkanlık seçimi vardı, olmadı'

İtalyan ekibi Inter forması giyen A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, transfer döneminde Galatasaray ile görüştüğünü açıkladı. Çalhanoğlu, 'Milan'da oynarken Türkiye'ye dönme fırsatım vardı ama o dönemde Galatasaray'da başkanlık seçimi vardı, olmadı' dedi.

Gündem - 7 ay önce

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray ile ilgili TV8,5'ta dikkat çeken bir transfer itirafında bulundu.

İşte Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamaları...

"Hedefim milli formayı en fazla giyen oyuncu olmak. Tugay Kerimoğlu'nu çok severim. Birlikte de zaman geçirdik. Bir futbolcu her zmaan rekorun peşinde olmak ister. Rüştü Ağabey'in rekorunu kırmak kolay olmayacak. Daha çok maç var. İnşallah nasip olur.

Şampiyonlar Ligi'ni kaybettiğimizde bizim için zor bir süreç oldu. O seneden sonra Inter'de şampiyon olup 2. yıldızı aldık. Şu anda iyi gidiyoruz. Önümüzdeki maçlar bizim için önemli olacak. Şampiyonlar Ligi'nde sistem çok değişti. Arda Güler kazandığı için mutlu oldum. Sonuç olarak kupayı bir Türk kazandı. İnşallah bize de nasip olur.

Fikstür yoğunluğu bizi zorluyor. Çok fazla sakatlık yaşanıyor. Allah kimseye göstermesin. Dinlenme süremiz çok az. Böyle de sakatlıktan dönme süresi de uzuyor.

Ben her zaman sorumluluk alırım. Hiçbir şeyden kaçmam. bir penaltı kaçırırsam bir daha gider atarım. Bu ego değil, kendime güvendiğim için böyleyim.

"GALATASARAY OLMADI"

Ben Juventus maçından önce bizim oyunculara söyledim, 'Kenan Yıldız'a nefes aldırmayın' dedim. Çok ciddiye almadılar sonra da maçı çeviren oyuncu oldu. Ben arkadaşlarıma maçın ardından 'ben size demiştim' dedim. İtalya'da aldığı değeri, onlara vermiş olduğu güveni, bunu yaşaması çok güzel bir şey. İtalya'da bize çok değer veriyorlar.

Milan'da oynarken Türkiye'ye dönme fırsatım vardı ama o dönemde Galatasaray'da başkanlık seçimi vardı, olmadı. Şu an Inter'deyim. 2027'ye kadar sözleşmemi uzattım. İleride ne olur bilemiyorum. Bir şey söylemem yanlış olur. Ümitlendirmek istemiyorum."

Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 92 kilo metamfetamin yakalandı!

2024-11-07 08:38 - Asayiş

'Casus balina'nın gizemi beyaz perdeye taşındı

2024-11-10 00:08 - Yaşam

Wanda Nara konuşmalarını paylaştı: Icardi'nin attığı son mesaj gündem oldu!

2024-11-09 00:39 - Spor

Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray açıklaması!

2024-11-12 00:09 - Spor

Damadı nikah memuruyla evlendirmişler: '2-3 gün sonra fark ettim'

2024-11-10 00:08 - Gündem

Real Madrid'e büyük şok! Eder Militao sezonu kapattı...

2024-11-09 20:08 - Spor

İstanbul'da genç balerin Eylül Sıla Ilgaz'ın şüpheli ölümü: Tavanda asılı bulundu

2024-11-13 09:08 - Asayiş

HBO 'Euphoria'nın yeni sezonunun 2025 yılının başında yayımlanacağını doğruladı

2024-11-13 20:38 - Gündem

ERP Programı Nedir?

2024-11-10 00:11 - Teknoloji

Feci kaza... Direğe çarpan araç ikiye bölündü!

2024-11-10 21:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Fatih'te polis dehşeti: Arkadaşını parçalara ayırdı, intihar etti!

23:08 - Gündem

KRT TV’de direniş sürüyor: İşverenle ilk görüşme yarın olacak

00:39 - Gündem

Siyasi partiler İsrail Konsolosluğu’na yürüdü: ‘İşgalci her zaman kaybeder’

08:09 - Gündem

Son Dakika... Erdoğan ile Trump'tan ikinci kritik görüşme!

19:39 - Gündem

Bakan Yumaklı, Kurban Bayramı’nda kesilen hayvan sayısını açıkladı

01:09 - Gündem

Günün Manşetleri

‘Fon alan gazetecilere inceleme’ iddiası: CHP’li Bulut’tan sert yanıt

01:09 - Siyaset

Fatih'te polis dehşeti: Arkadaşını parçalara ayırdı, intihar etti!

23:08 - Gündem

Tahran'dan kitlesel kaçış başladı: Saldırılardan kaçanlar yollarda

20:38 - Dünya

Tel Aviv-Tahran çatışmalarında üçüncü gün: İsrail'den 'en uzak mesafeli' saldırı!

19:08 - Dünya

Fatih Erbakan'dan iktidara 'İncirlik' ve 'Kürecik' tepkisi: Koltuklarını ka

18:08 - Siyaset