?>

Güneyşehir 3’üncü Etap başvuruları başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan GBB Konut, 14 Bin Konut Projesi kapsamında Güneyşehir 3’üncü Etap başvurularını başlatıyor.

Yerel - 7 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan GBB Konut, 14 Bin Konut Projesi kapsamında Güneyşehir 3’üncü Etap başvurularını başlatıyor.

Kentteki konut ihtiyacını karşılamak ve vatandaşlara uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkânı sunmak amacıyla 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 1000 konut için başvuru kabul edilecek. Başvurular, 23 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da başlayıp, 31 Aralık Salı günü saat 17.00’de sona erecek. Vatandaşlar, başvurularını GBB Konut’un resmi internet sitesi www.gbbkonut.com.tr üzerinden ya da satış ofislerinden gerçekleştirebilecek. Kura çekimi 04 Ocak Cumartesi günü noter huzurunda yapılacak ve GBB TV YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Detaylı bilgiler, ödeme planları ve başvuru süreçleri ile ilgili bilgiler de bu adres üzerinden paylaşıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Gaziantep il sınırları içinde en az bir yıl ikamet etmesi, 18 yaşından büyük olması ve kendisi veya eşinin üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması gerekiyor. Başvuru sahibi ve eş adına yalnızca bir başvuru yapılabilecek, aynı hanede yaşayan 18 yaşından büyük çocuklar ise ayrı başvuru yapabilecek. Birden fazla başvuru yapılması durumunda, başvurular geçersiz sayılacak.

EMEKLİLERE ÖZEL ÖDEME KOŞULLARI

Güneyşehir 3’üncü Etap Projesi, emeklilere özel ödeme koşulları da sunuyor. Proje, kentteki konut ihtiyacını çözmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İLK 5000 BAŞVURU DEĞERLENDİRİLECEK

Yalnızca ilk 5000 başvurunun değerlendirileceği projede, noter huzurunda çekilecek kurayla 1000 asil ve 1000 yedek hak sahibi belirlenecek. Hak sahipliği sonuçları, GBB Konut’un resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak. 

Haftanın Öne Çıkanları

OpenAI’ın Sora'sı ile hazırlanan kısa filmler beğenildi

2024-12-13 00:09 - Teknoloji

Birleşik Metal-İş'ten 'grev yasağı' kararına tepki

2024-12-14 14:09 - Gündem

Kritik maç öncesi... Carlo Ancelotti'den 'Arda Güler' kararı

2024-12-14 22:08 - Spor

MasterChef'te kim elendi? 15 Aralık MasterChef Türkiye'ye hangi yarışmacı veda etti?

2024-12-16 00:09 - Gündem

Nevşin Mengü hakkında adli kontrol kararı

2024-12-14 17:38 - Gündem

Hüseyin Baş: Suriye’de Türkiye kaybetti, Erdoğan'ın şahsi beklentileri ve çıkarları kazandı

2024-12-19 17:51 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten yardımcı hizmetler sınıfı için kanun teklifi

2024-12-18 15:25 - Siyaset

Dürzilik nedir? Dürziler kimlerdir? Dürziler nerede yaşar?

2024-12-15 00:38 - Gündem

Bir Gece Masalı dizisinin yeni bölümünde ne oldu?

2024-12-18 00:08 - Magazin

THY, uçakta tehditler savuran Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan'ı kara listeye aldı

2024-12-14 00:08 - Gündem

İlgili Haberler

GTB'de Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den, kafe ve eğlence yerlerinde gürültü denetimi

00:00 - Yerel

Fedaioğlu: Sağlıkta entegre sistem başladı, ilk adım aile hekimi!

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den 400 TL elektrik, 400 TL su faturası desteği

00:00 - Yerel

Yıldırım: Artık günü kurtarmakla değil, geleceği inşa etmekle meşgul olmak istiyoruz

00:25 - Yerel

Günün Manşetleri

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi, işte maliyeti...

22:26 - Spor

Son Dakika... Muhittin Böcek'in gelinine tutuklama talebi!

21:25 - Gündem

Rıza Akpolat'ın baldızı adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

17:50 - Gündem

AYM'nin kararına göre Tayfun Kahraman yeniden yargılanacak!

16:18 - Gündem

Gaziantep'te ekmeğe zam geldi, işte zamlı fiyatlar...

15:53 - Ekonomi