?>

Gülsan'dan 1 milyon TL bağış...

Gülsan Holding, Batı Karadeniz’de sel afetinin neden olduğu zararların giderilmesi amacıyla başlatılan kampanyaya bir milyon TL bağış yaparak destek verdi.

Yerel - 5 yıl önce

 

Gülsan Holding, Batı Karadeniz’de sel afetinin neden olduğu zararların giderilmesi ve afetzede durumundaki vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya bir milyon TL bağış yaparak destek verdi.

Kastamonu, Sinop ve Bartın illerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi bütün Türkiye’yi yasa boğarken yaraların acilen sarılması yönünde birçok kurum ve kuruluş gibi Gülsan Holding’de AFAD tarafından açılan yardım kampanyasına destek olmaya karar vererek Gaziantep Valiliği kanalıyla  bir milyon Türk Lirası bağışta bulundu. Ülkemizi yasa boğan felaketlerde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesine destek vermenin önemli bir insanlık ve vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu “Akdeniz ve Ege bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarının ardından Batı Karadeniz Bölgesinde ki sel ve heyelan sonucu binlerce vatandaşımız büyük mağduriyetler yaşamıştır. Bizler de vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir nebzede olsun giderilmesine katkı sağlamak için Gülsan Holding olarak Gaziantep Valiliği kanalıyla bir milyon Türk lirası bağış yapma kararı aldık. Ülkemizin zor günlerinde milletçe kenetlenmek, yaraların sarılmasına katkı sağlamak ve bu tür felaketlerin yaşanmaması için gerekli her türlü desteği vermek hepimizin ortak sorumluluğu ve vatandaşlık görevidir. Bir kez daha ülkemize ve milletimize geçmiş olsun” dedi. Gülsan Holding Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşanan orman yangınları sonrasında da 30 bin fidan bağışlayarak ormanların yeniden yeşermesine katkı sunmuştu. 

Haftanın Öne Çıkanları

Gazeteci Arif Kocabıyık karakolda ifade verdi!

2021-08-18 20:55 - Gündem

Atatürk'ün annesine hakaret eden isime sarıldı!

2021-08-19 11:43 - Gündem

"Hudut namustur" diyen gençler serbest bırakıldı!

2021-08-17 22:38 - Gündem

Dilipak: 20 yıldır iktidarız, sınıfta kaldık...

2021-08-18 12:35 - Gündem

Cübbeli Ahmet, şimdi de Ebrar'ı hedef aldı!..

2021-08-16 16:48 - Gündem

Peker'in 'Helalleşme' paylaşımı gündem oldu!

2021-08-18 10:50 - Gündem

Yakalama kararı çıkan Çetin Doğan teslim oldu!

2021-08-19 17:00 - Gündem

AKP'li Metin Külünk konuştu...

2021-08-18 20:33 - Gündem

Perinçek: Atatürk'ün yanında da hacı hocalar vardı!

2021-08-19 22:44 - Gündem

Zamlı elektrik faturaları isyan ettirdi!

2021-08-22 12:54 - Ekonomi

İlgili Haberler

COP31 Türkiye Buluşmaları Gaziantep'te düzenlendi

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den Eydibaba'ya yeni park

00:00 - Yerel

Fatma Şahin ve Abdulhamit Gül, Dülük-OSB Tüneli’ni inceledi

00:00 - Yerel

Abdülhamit Han Köprülü Kavşağı hizmete girdi

00:00 - Yerel

Adrena Park, Gaziantep turizmine değer katacak

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'e bıçaklı saldırı

19:35 - Siyaset

Süleymancıların lideri Arif Ahmet Denizolgun’un mezarı açılacak

16:57 - Gündem

Mustafa Bozbey, CHP'den istifa ettiğini açıkladı

15:41 - Siyaset

Cemal Enginyurt’un oğlu ifadeye çağrıldı

15:24 - Asayiş

Gökay Çakır ve Başaran Aksu gözaltına alındı!

06:58 - Gündem