?>

Gül: OSB’nin standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek’i ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Yerel - 7 yıl önce

 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek’i ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Vali Davut Gül, Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ahmet Uzer ve M. Sait Kirazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. OSB Başkanı Cengiz Şimşek'e, "Hayırlı olsun" dileklerini ileterek, başarılar dileyen Bakan Gül, Organize Sanayi’nin ülke ekonomisinin can damarlarından biri olduğunu söyledi. Her zaman sanayicinin yanında olduklarını vurgulayan Bakan Gül, hükümet olarak yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın önündeki engelleri kaldırmaya, sanayicilerin önünü açmaya devam edeceklerini ifade etti. 

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek de, ziyaret sırasında Bakan Gül ve beraberindekilere sanayinin genel durumu ile ilgili bilgi verdikten sonra, OSB’nin yürüttüğü projeleri anlattı. Başkan Cengiz Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi’nde standartları yükselterek, yatırımları teşvik edecek projelere ağırlık verdiklerini ifade etti. OSB Başkanı Şimşek, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

“Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak 150 bine yaklaşan hareketli nüfusuyla bir çok ilden daha fazla nüfusa sahibiz. Temel amacımız, Valiliğimiz, belediyelerimiz, Sanayi Odamız, Ticaret Odamız ve derneklerimizle birlikte OSB’nin yaşam standartlarını yükselterek, cazibe merkezi haline getirmek, böylece daha çok yatırım, üretim, istihdam ve ihracata ortam hazırlamaktır. Büyükşehir Belediyemizin Gaziray ve Kuzey Şehir gibi OSB ile ilgili önemli projeleri var. OSB’nin ulaşım ve konut sorunu çözülüyor. Diğer taraftan OSB içerisinden geçen otoyoldan bölgemize bağlantılar açarak, ulaşımı kolaylaştırma çalışmaları sürüyor. Yine OSB içerisine demiryolu lojistiği yaptık. Limanla bağlantı sağladık. Ayrıca, önümüzdeki dönemde OSB’de gerek bölgemize gelecek misafirler, gerekse de çalışanlarımız için sosyal ve sportif alanlar yaparak, burada yaşam koşullarını iyileştirmek istiyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan tüm Bakanlarımıza, valimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Başkan Cengiz Şimşek’in konuşmasının ardından Bakan Gül, “Gaziantepli sanayicilerin başarıları ile gurur duyuyoruz. Taş taş üstüne koyan tüm girişimcilerimize teşekkür ediyoruz. Hükümet olarak sanayicilerimizin sorunlarını çözmek için gerekli düzenlemeleri yapmaya, destekleri vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Bülbülzade Sosyal Tesisi hizmete açıldı

2019-07-24 08:46 - Yerel

Bayrağımıza 'Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı' demişti!

2019-07-26 09:05 - Gündem

Kaplan ve Canbaz ailelerinin mutlu günü

2019-07-28 10:18 - Magazin

Hangi ilde kaç Suriyeli var?

2019-07-24 11:38 - Gündem

Cezaevinden çıktı pompalı tüfekle öldürüldü!

2019-07-26 00:37 - Asayiş

Gaziantep'te fabrika işçisinin feci ölümü yürek sızlattı!

2019-07-27 12:51 - Asayiş

Suriyeliler eylemine polis müdahalesi

2019-07-27 17:43 - Asayiş

Gaziantep'te inşaat işçisinin feci ölümü!

2019-07-24 18:14 - Asayiş

O kitapta Atatürk’e çirkin hakaret ve iftiralar!

2019-07-27 10:53 - Gündem

Gaziantep'te kaza 1 ölü 1 yaralı

2019-07-24 13:03 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Kılıç'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:01 - Yerel

Fedaioğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin gençleri ağırladı

00:43 - Yerel

Adnan Ünverdi'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

“Fidan Hoca” lakablı Fidan Atalay tutuklandı!

17:45 - Asayiş

Ümit Özdağ: Seçim erken olacak...

14:05 - Siyaset

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ifadeye çağrıldı

11:17 - Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında 10 şüpheli gözaltına alındı

11:15 - Asayiş

Deniz Göktaş'a önce tahliye sonra tutuklama kararı

21:16 - Gündem