?>

GÜDKAF’24 Kariyer Fuarı’nda HKÜ rüzgarı esti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) paydaşı olduğu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF’24), “Yetenek Her Yerde” teması ile kapılarını gençlere açtı.

Eğitim - 4 ay önce

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) paydaşı olduğu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF’24), “Yetenek Her Yerde” teması ile kapılarını gençlere açtı.

Üniversite eğitimi alan gençlere birer yetenek olduklarını hissettirme ve ülkenin her bölgesindeki üniversiteli gençler için istihdam ve staj konusunda fırsat eşitliğini sağlama hedefleriyle bu yıl Harran Üniversitesi’nde düzenlenen Kariyer Fuarı’nda Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen GÜDKAF’24’ün açılışı törenine; Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, HKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, HKÜ Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Ayaz ile paydaş üniversitelerin rektörleri, mülki, idari, yargı ve kamu kurumu yöneticileri, iş insanları, özel sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

GÜDKAF’24 kapsamında yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin gençlerin kariyer planlaması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı, gençlerimizin potansiyellerini keşfetmeleri ve iş dünyasıyla doğrudan temas kurmaları için eşsiz bir platform sunuyor. Fuar süresince gerçekleştirilecek sunumlar, seminerler, bilgilendirme oturumları, eğitimler, atölye çalışmaları, mülakatlar ve mülakat simülasyonları, gençlerimizin kariyer planlamalarına önemli katkı sağlayacaktır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinasyonu ile öğrencilerimizin kendi kariyer planlarını geliştirmelerine ve bu planlarını hayata geçirmelerine destek oluyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil'den emeklileler yılbaşı ikramiyesi müjdesi

2024-12-22 08:59 - Yerel

Atalanta'dan Serie A'da üst üste 11. galibiyet!

2024-12-23 00:38 - Spor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yanıtladı: AKP’ye katılacaklar mı?

2024-12-24 00:08 - Siyaset

Sosyal medya hesabından paylaştı: Kerem Aktürkoğlu nişanlandı

2024-12-26 00:09 - Spor

Jose Mourinho'dan flaş açıklama: 'Kariyerimde ilk kez burada görüyorum'

2024-12-21 00:08 - Spor

Hüseyin Baş: Suriye’de Türkiye kaybetti, Erdoğan'ın şahsi beklentileri ve çıkarları kazandı

2024-12-19 17:51 - Siyaset

Erdoğan'ın 'asgari ücret' paylaşımına cevap yazmıştı: Kadir İpek ifadeye çağrıldı

2024-12-25 13:39 - Gündem

Billur Kalkavan'ın kardeşi Rıza Kalkavan, sahte alkol nedeniyle hayatını kaybetti

2024-12-26 00:39 - Magazin

MasterChef'te ceketin sahibi kim oldu?

2024-12-23 00:39 - Magazin

3 çocuk annesinin şüpheli ölümü: Eşi tutuklandı

2024-12-25 00:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Özel Arkas Piri Reis Lisesi kapılarını açıyor

00:00 - Eğitim

GİBTÜ öğrencisi bölge finalinde birincilik elde etti

09:26 - Eğitim

Geleceğin mühendisleri ‘Solid Hackathon’da’ buluştu

00:00 - Eğitim

Üniversitede HÜDA-PAR bayrağı açıldı

00:00 - Eğitim

MEB’in ortaokul hamlesi: İmam hatiplere sınavla öğrenci çekme

00:09 - Eğitim

Günün Manşetleri

Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı; işlerine gidenler yürüdü

09:39 - Gündem

Araç Menzilcilerin çıkmıştı... Ali Yerlikaya: Çakar hakkı iptal edildi

01:08 - Gündem

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

20:49 - Gündem

Selçuk Bayraktar depremzede yakınına açtığı ‘dron’ davasını kaybetti

20:39 - Gündem

Son Dakika... İstanbul'a '1 Mayıs' ablukası: Taksim'e çıkan tüm yollar kapalı!

19:09 - Gündem