?>

GTO'nun kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Kızılay Gaziantep Şubesi işbirliği ile organize edilen Kan Bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Yerel - 8 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından Gaziantep’e Gazilik unvanı verilişinin 97.  yıl dönümünde “Canıyla Tarih Yazanların Torunları Kanıyla Hayat Kurtarıyor” sloganı ile ikincisi gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına katılanlara “TÜRK BAYRAĞI” hediye edildi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Kızılay Gaziantep Şubesi işbirliği ile organize edilen Kan Bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

GTO hizmet binasında gerçekleştirilen organizasyon şenlik havasında geçerken kampanyada 205 ünite kan bağışı yapıldı. Oldukça renkli geçen kampanyaya Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu başta olmak üzere GTO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, Komite üyeleri, GTO personeli ile duyarlı vatandaşlar katıldı. 

HIDIROĞLU “KAN VERMEK ORGAN BAĞIŞI KADAR ÖNEMLİ”

Gaziantep’e Gazi’lik unvanı verilişinin yıl dönümü münasebetiyle GTO ve Kızılay Gaziantep Şubesi organizasyonu ile gerçekleştirilen kampanyayı değerlendiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, “Bir damla kan hayat kurtarır. Bu nedenle Oda olarak sosyal sorumluluk anlayışıyla böyle kampanyalar düzenlemeye önem veriyoruz” dedi.

Toplum olarak kan bağışı konusunda duyarlı olmak gerektiğini kaydeden GTO Başkanı Hıdıroğlu, organizasyon sonrasında yaptığı açıklamada, “Kan toplama ve dağılımını sağlamada Türk Kızılayı ulusal değil uluslararası bir markadır. Kızılay, – o zamanki adıyla Hilal-i Ahmer - İstiklal Savaşı’nda dahi kan ihtiyacının karşılanmasında önemli sorumluluklar üstlenmiştir. Kış aylarında kan temininin zorlaşması nedeniyle bu dönemlerde düzenlenen kampanyalar çok önemli. Önemli olan bu konudaki farkındalığı ve bilinci artırabilmemiz” şeklinde konuştu.

Geçen yıl düzenlenen kampanyada 150 ünite kan toplanırken, bu yıl 205 ünite kan toplandığını vurgulayan, kan bağışında bulunan ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden GTO Başkanı Hıdıroğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Kan bağışlayan ve kampanyaya destek olan herkese şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Kan verme organ bağışı kadar önemli. Bilinçli bağışçılarla birlikte Gaziantep ülkemizde kan bağışı toplamada ilk beş arasında yer alıyor. Kan verip bir hayat kurtarmanın manevi değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kan bağışında hedefimize ulaştık”

Haftanın Öne Çıkanları

MHP’li Canpolat Bahçeli’ye tabanca hediye etti

2018-02-07 17:28 - Siyaset

Kilis ve Afrin’den kara haber: İki şehit

2018-02-03 16:52 - Gündem

Gaziantep’in yeni lezzet durağı: ‘Misgilim Künefe’

2018-02-09 11:52 - Yerel

Bağda öldürülmüştü, zanlıları 3 yıl sonra yakalandı

2018-02-09 17:35 - Asayiş

Sigaraya başlama yaşı 11'e düştü!

2018-02-07 08:39 - Yaşam

Mutlu Kafe açıldı...

2018-02-04 17:22 - Yerel

Milli Eğitim Müdürü Mete Nizip'te kütüphane açtı

2018-02-07 17:04 - Eğitim

Şehitkamil, Su topu Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı

2018-02-02 17:48 - Spor

Laiklik ilkesinin 81. yıldönümü

2018-02-05 09:00 - Gündem

Bez Bebek Atölyesi'nden 900 çocuk faydalandı

2018-02-07 08:21 - Yerel

İlgili Haberler

Yıldırım: Üretim gücünü korumadan enflasyonla mücadele etmek, uzun vadede rekabet gücünü zayıflatabilir

00:00 - Yerel

Ticaret Bakanlığı'ndan GSO'ya UR-GE ödülü

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kurban Bayramı süresince toplu taşıma ücretsiz

00:00 - Yerel

Ticaret Bakanlığı’ndan GAİB’e ödül

00:00 - Yerel

2026 Türkiye Drift Şampiyonası Gaziantep’te gerçekleştirilecek

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

YSK, CHP'nin 'mutlak butlan' başvurusunu reddetti

21:09 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'erken seçim' çağrısı

19:47 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun avukatları, Özgür Özel'in temyiz başvurusunu geri çekti

16:32 - Gündem

Butlan kararı Kılıçdaroğlu'na tebliğ edildi, icra heyeti CHP'ye gidiyor...

14:44 - Gündem

CHP'nin 'mutlak butlan' itirazı reddedildi

14:41 - Gündem