?>

GTO, Gaziantep milletvekillerini ziyaret etti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanı Gaziantep milletvekillerini ziyaret etti.

Gündem - 8 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanı Gaziantep milletvekillerini ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur başkanlığında Meclis Kâtibi Abdullah Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Duman, Sinan Bay, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Mehmet Kavsara, Ömer Işık, Kerim Akdoğan, Ahmet Özgözükara ve Genel Sekreter Vekili Figen Çeliktürk’ten oluşan heyet Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, Mehmet Gökdağ, Akif Ekici ve Ümit Özdağ’ı ziyaret ederek iş dünyasının sorunları ve Gaziantep Ticaret Odası’nın çalışma ve projeleriyle ilgili bilgi verdi.

MİLLETVEKİLLERİNE “ ÖNERİLER VE PROJELER” RAPORU

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur başkanlığında Meclis Kâtibi Abdullah Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Duman, Sinan Bay, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Mehmet Kavsara, Ömer Işık, Kerim Akdoğan, Ahmet Özgözükara ve Genel Sekreter Vekili Figen Çeliktürk’ten oluşan heyetin Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, Mehmet Gökdağ, Akif Ekici ve Ümit Özdağ’ı ziyaretinde iş dünyasının sorunlarının yanında vekillere;Lojistik Köy Projesi, Gaziantep Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi (GETHAM) Projesi, Gaziantep Girişimcilik Ekosistemi Stratejisinin geliştirilmesine yönelik fizibilite çalışması, Gaziantep’in sorunları ve ihtiyaçları, sektörel sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir rapor sunuldu. Türkiye ve Gaziantep ekonomisinin konuşulduğu ziyaretlerde Gaziantep’in ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sağlayacak çalışma ve faaliyetler konusunda görüş alışverişi yapıldı.

“GAZİANTEP İÇİN TÜM ÇALIŞMALARDA GÖREVE VE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

GTO heyetinin Gaziantep milletvekillerine yaptığı ziyaret ve temasları değerlendirenGTO yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, “Milletvekillerimize yaptığımız ziyaret ve görüşmelerde iş dünyasının problemleri,sektörel sorunlar, Odamızın yürüttüğü projeler yanında önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle ilgili de bilgi vererek görüş alışverişinde bulunduk. Milletvekillerimize bugüne kadar il, bölge ve ülke gündemi ile ilgili konularda sağladıkları desteklerin yanında Odamız tarafından gerçekleştirilen çalışmalara göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayıda teşekkürlerimizi ilettik. Gaziantep’i geleceğe taşıyacak projelere destek verilmesini talep ettik. Tüm kurumların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak Gaziantep için yapılacak tüm çalışmalarda Gaziantep Ticaret Odası olarak paydaşlarımızla görev ve işbirliğine hazır olduğumuzu belirttik” şeklinde konuştular.

Gaziantep milletvekilleri Gaziantep Ticaret Odası’nın çalışma ve projelerini yakından takip ettikleri belirterek her türlü istek ve sorunları kendilerine iletilebileceğinibelirttiler.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'e 55 bin metrekarelik yeni cezaevi

2018-05-11 09:55 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye katıldı

2018-05-12 19:52 - Siyaset

Gaziantep'te 6 yaşındaki çocuğu kaçırıp fidye istediler

2018-05-14 18:59 - Asayiş

GKV Ortaokulu’ndan anlamlı kampanya

2018-05-11 09:09 - Eğitim

Araban kale camii ibadete açıldı

2018-05-12 08:24 - Yerel

MMT Amerikan Hastanesi, ‘Hemşireler Günü’nü kutladı

2018-05-14 10:57 - Sağlık

Kudüs'te katliam: 52 ölü...

2018-05-14 21:08 - Dünya

Yeşim Banak, MHP'den aday adaylığını açıkladı

2018-05-15 14:45 - Siyaset

Uğur Kalkan, o kitapta...

2018-05-10 08:52 - Siyaset

SANKO Okulları'nda “Müfettiş” sahnelendi

2018-05-11 07:44 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem

Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı

14:08 - Gündem

Maden işçileri: Alacaklarımızın tamamı yatana kadar direnişi bitirmeyeceğiz

13:59 - Gündem

Erdoğan icazet merasiminde Kur'an okudu...

18:31 - Gündem

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem

Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı

10:17 - Asayiş

CHP’li Meriç, Nurdağı’ndaki meteoroloji istasyonu eksikliğini Meclis gündemine taşıdı

00:59 - Siyaset

Anahtar Parti Yavuzeli’nde sahaya indi

00:01 - Siyaset

Fatma Şahin projelerini kamuoyuyla paylaştı

00:00 - Yerel