?>

GTO Başkanları: Mirasımıza can pahasına sahip çıkacağız

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Yerel - 2 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, yayımladıkları mesajda “Atamızın bıraktığı mirasa can pahasına sahip çıkacağız” diyerek Gaziantep Ticaret Odası ailesi olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını gurur ve onurla kutladıklarını belirttiler.

“29 Ekim 2023 tarihi, Türk milletinin geçmişteki zaferlerini anma, bugünün başarılarını kutlama ve geleceğe daha güçlü ve kararlı bir şekilde yürüme fırsatının simgesidir” diyen GTO Başkanları mesajlarında şu ifadeleri kullandılar:

“Cumhuriyetimiz, kökleri tarihin derinliklerine uzanan yüzyıllık bir çınardır. Bu çınar birlik ve beraberliğimizin gücünü ve Türk milletinin kararlılığını temsil ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin destansı kuruluş mücadelesi aynı zamanda halkın gelişme ve kendini dönüştürme yeteneğinin de destanıdır. Cumhuriyetin ilanıyla kısa süre içinde, siyaset, kültür, eğitim, sanat ve bilim gibi her alanda devasa adımlar atıldı. Ekonomi birinci öncelik haline getirildi. Büyük bir sanayileşme ve kalkınma hamlesi başlatıldı. Cumhuriyetin bütün bu alanlardaki yüz yıllık kazanımlarının haklı gururunu yaşıyoruz. İkinci yüzyılımızda da bu büyük kazanımları içeren en değerli mirasımıza sahip çıkmaya, yüzyıl önce Atatürk’ün yapmış olduğu gibi cesaret ve kararlıkla ülkemizi daha da ileriye taşıma mücadelemize devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yaşının, ülkemize ve milletimize daha büyük başarılar getirmesi dileğiyle, Gaziantep Ticaret Odası olarak her Türk vatandaşı ile birlikte bu büyük günü kutlamaktan onur duyuyoruz.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, destansı mücadelelerde canlarını feda eden bütün kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil asfaltlama çalışması yaptı

2023-10-23 15:55 - Yerel

Kaplan Ailesi'nin acı günü...

2023-10-26 09:48 - Yerel

Gaziantep Kalesi’ne Filistin bayrağı asılmasına tepki yağdı!

2023-10-22 12:40 - Gündem

Fenerbahçe stadında 'Engin Polat' reklamı

2023-10-22 22:01 - Gündem

Milli eğitim müdüründen Menzil'e bağlılık yemini!

2023-10-21 21:44 - Gündem

Adnan Oktar, 10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş!

2023-10-22 08:56 - Gündem

Tarkan'dan Cumhuriyet'in 100. yılı marşı...

2023-10-26 10:37 - Magazin

Soylu, Dilan Polat'ın sıkıntısını 3 saatte çözmüş!

2023-10-25 08:43 - Gündem

Galatasaray'dan muhteşem Cumhuriyet koreografisi

2023-10-21 20:03 - Spor

İlçe müftüsü çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!

2023-10-22 18:30 - Gündem

İlgili Haberler

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Yenigün Kutlama Programı gerçekleşti

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı...

00:00 - Yerel

Bozgeyik Ailesi’nden coşkulu bayramlaşma töreni

00:19 - Yerel

Gaziantep Havalimanı’nda kavga çıktı!

10:31 - Yerel

Günün Manşetleri

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Basın meslek örgütleri: İsmail Arı derhal serbest bırakılmalı

09:30 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem