?>

GTO Başkanları, 23 Nisan'ı kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Mehmet “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.Hilmi Teymur,

Yerel - 7 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayınladıkları mesajda, 23 Nisan’ın önemine ve içerdiği anlama değinen GTO Başkanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 23 Nisan 1920'deTürkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının milletimiz açısından bir dönüm noktası olduğunu belirttiler.

99 yıl önce bugün açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin; Türk milletiyle, millet iradesiyle aldığı kararlar ve attığı önemli adımlarla “Kurtuluş”un mihenk taşı olduğunu vurgulayan Yıldırım ve Teymur, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” anlayışıyla hareket eden bu millet kendi kaderini, kendi geleceğini, kendi iradesiyle tayin etmiş, Cumhuriyet’in temellerini bugün atmıştır.” dedi

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olduğunun da altını çizen Başkanlar, “Her bir çocuk ülkemizin parlak geleceğinin, refahının teminatı… Bugünün çocukları yarının bilim insanları, öğretmenleri, mühendisleri, vekilleri…” ifadelerini kullandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." veciz sözlerini hatırlatan GTO Başkanları, “Bugünün yöneticileri olarak yarının çocuklarına borcumuz var. Bütün amacımız ve hedefimiz çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak, kendilerini geliştirebilecekleri, mutlu olabilecekleri bir ortam sağlamak… Gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayan çocuklarımızla muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağız. Iskaladığımız, geriden takip ettiğimiz birçok yeniliği gözleri ışık saçan çocuklarımızla, gençlerimizle artık bizler üretecek, bizler icat edeceğiz. Bu ülkenin parlak zekâlı çocuklarına inancımız tamdır.” şeklinde konuştular.

TBMM’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere TBMM’nin kuruluşunda yer alan, emeği geçenleri rahmet ve minnetle anan GTO Başkanları, “En değerli varlığımız olan çocuklarımızın bayramını kutluyor, bu güzel vesile ile tüm dünya çocuklarına sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik dolu günler diliyoruz.” dediler.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Bozgeyikli Buluşması'na yoğun ilgi

2019-04-21 17:46 - Yerel

Yusuf Nurani Bozgeyikli törenle anılacak

2019-04-18 17:59 - Yerel

Genç avukat cübbe giydi

2019-04-17 11:23 - Yerel

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan yakalandı!

2019-04-22 10:07 - Gündem

Nehir gibi bir yürek!

2019-04-22 09:09 - Yerel

Ahmet Muhtar Büyükçınar Cami törenle açıldı

2019-04-21 18:39 - Yerel

Metin Cıncık Başkan olarak atandı

2019-04-16 21:11 - Siyaset

Ressam Nadir Özbek, eserlerini sergileyecek

2019-04-18 20:52 - Kültür & Sanat

GSO'dan Cengiz Şimşek'e ziyaret

2019-04-18 20:45 - Yerel

İşte Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası...

2019-04-17 16:25 - Siyaset

İlgili Haberler

Başkan Kılıç'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:01 - Yerel

Fedaioğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin gençleri ağırladı

00:43 - Yerel

Adnan Ünverdi'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

“Fidan Hoca” lakablı Fidan Atalay tutuklandı!

17:45 - Asayiş

Ümit Özdağ: Seçim erken olacak...

14:05 - Siyaset

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ifadeye çağrıldı

11:17 - Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında 10 şüpheli gözaltına alındı

11:15 - Asayiş