?>

GTB Başkanlarından kutlama mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar.

Yerel - 7 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında 97 yıl önce Dumlupınar’da kazanılan büyük zaferle Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını kaydeden GTB Başkanları, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdiler:

“30 Ağustos, tarih sayfasından silinmek istenen bir milletin vatan, millet ve bayrak aşkıyla yedi düvele karşı verdiği amansız bir mücadelenin zaferle taçlandırıldığı unutulmaz bir kahramanlık destanıdır. Şanlı ecdadımızın sömürgeci devletlerin Anadolu’ya yönelik tüm talep ve beklentilerini boşa çıkardığı bu büyük zafer, aynı zamanda zulme uğrayan tüm mazlum milletlerin kurtuluş yolunda rehberi ve ilham kaynağı olmuştur. Tarihinin her döneminde istiklaline göz diken, bölünmez bütünlüğünü tehdit eden her türlü karanlık girişimi vatan aşkıyla bertaraf eden asil milletimiz, Anadolu’da 1071’de Malazgirt Zaferi ile başlattığı kutlu yürüyüşünü, 1922’de Dumlupınar’da elde edilen bu büyük zaferle sürdürmüştür. 30 Ağustos 1922’de Büyük Taarruzla başlayıp, 1 Eylül 1922’de Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular İlk Hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!” emri sonrasında düşmanın denize dökülmesiyle neticelenen bu kesin zafer, asil milletimizin canından aziz bildiği vatanını ve bayrağını her koşulda, aynı azim, cesaret ve kararlılıkla koruyacağını bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Yiğit ecdadımızın canları ve kanları pahasına bizlere emanet ettiği ülkemizi korumak, yaşatmak ve muasır medeniyetler seviyesine taşımak millet olarak hepimizin en ulvi vazifesidir. Tüm bu duygular içerisinde 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bizlere bu şanlı zaferi armağan eden istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Doğum yapan eşini hastanede öldürmeye geldi!

2019-08-24 09:25 - Asayiş

Özdağ: Darbeyi Erdoğan ve arkadaşları yaptı

2019-08-25 15:47 - Siyaset

6 yaşındaki kızının gözü önünde öldürdü!

2019-08-27 23:21 - Asayiş

Anıtkabir komutanına İmamoğlu cezası

2019-08-23 10:11 - Gündem

Davutoğlu hakkında suç duyurusu

2019-08-26 20:33 - Gündem

İmamoğlu Diyarbakır’a gidiyor

2019-08-22 22:39 - Gündem

5. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda devir teslim töreni

2019-08-26 20:14 - Yerel

Gökçek'in yapamadığı proje için ilk adım

2019-08-27 22:23 - Gündem

Sınava girmeden müşavir olarak atandı

2019-08-23 09:24 - Gündem

Ve İmamoğlu, Erdoğan’ı geçti

2019-08-28 09:21 - Gündem

İlgili Haberler

Türk Eğitim-Sen Gaziantep: Düşük promosyon tekliflerini kabul etmiyoruz!

00:17 - Yerel

Şahinbey'den çiftçilere gitar ve bağlama kursu

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den 163 milyon TL nakdi destek

00:00 - Yerel

Kürşad Zorlu'dan, Şahinbey'in projelerine tam not

00:00 - Yerel

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Günün Manşetleri

Akın Gürlek'in tapusunu sorgulayan memur gözaltına alındı!

10:23 - Asayiş

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde 7 şüpheli tutuklandı!

06:54 - Asayiş

BirGün muhabiri İsmail Arı tutuklandı!

07:30 - Gündem

Karamahmutoğlu: Türk milleti zam bombardımanı altındadır!

00:20 - Siyaset

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş