?>

GTB Başkanlarından 10 Kasım mesajı

GTB Başkanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında rahmet ve şükranla yad eden GTB Başkanları, mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Kurtuluş destanını tarihe altın harfle yazdıran; azmi, cesareti, kararlılığı ve vatan sevgisiyle Türk milletinin gönlünde müstesna bir yer edinen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk birçok övgüye değer üstün meziyeti nevi şahsında bulunduran ileri görüşlülüğü ve aydın fikirleriyle büyük bir devlet adamı, vatan savunmasında göstermiş olduğu üstün irade, kahramanlık ve askeri dehasıyla dünya tarihin unutulmaz komutanlarından birisidir.  Örnek bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda dünya barışına ve insanlık onuruna verdiği önemle dünya milletlerinin ebedi saygısına mazhar olmuştur. Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması idealiyle ömrünü ülkesine ve milletine vakfeden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni payidar kılmak, ilke ve inkılaplarını yaşatmak necip bir milletin temsilcileri olarak hepimizin temel görevidir. Ulu Önder’in ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir' sözlerinden hareketle, iş dünyası olarak ülkemizin müreffeh yarınlara yönelik tüm adımlarında, büyük ve güçlü Türkiye olgusuyla şart ne olursa olsun her zamankinden daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 82 yıl önce ebediyete uğurladığımız İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehit ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Sahte hoca: Kadın beni taciz etti!..

2020-11-06 13:46 - Gündem

Nurcu Rektörden Atatürk'e hakaret!

2020-11-07 08:28 - Gündem

Şimdi böyle bir şey yapsak…

2020-11-06 10:26 - Gündem

50 kilo metamfetamin 28 bin uyuşturucu hap!

2020-11-07 23:52 - Asayiş

Gaziantep'te silah imalathanesine operasyon!

2020-11-05 10:54 - Asayiş

Kılıçdaroğlu'ndan Joe Biden'a tebrik

2020-11-07 23:35 - Gündem

Gaziantep'te takım elbiseli hırsız kamerada!

2020-11-04 17:07 - Asayiş

Çıray: Türkiye ekonomisi iyiye gidiyorsa

2020-11-07 17:35 - Siyaset

Efsane sanatçı Timur Selçuk'u kaybettik...

2020-11-06 13:22 - Gündem

Beşiktaş 84-81 Gaziantep Basketbol

2020-11-08 19:57 - Spor

İlgili Haberler

GSO'da Mobilya Sektör Toplantısı gerçekleştirildi

00:00 - Yerel

GTB meclisinde gıda arz güvenliği ele alındı

00:00 - Yerel

Oytun Erbaş Gaziantep'te insan aklının sırlarını anlattı...

00:00 - Yerel

Gaziantep'te 420 milyonluk dev ihale Ve Radyo'nun oldu!

00:44 - Yerel

Açar’dan sert tepki: Öğretmenin onuru pazarlık konusu yapılamaz!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Yandaşlar 'soruşturma' dedi, ABB'den 'Mansur Yavaş' açıklaması geldi

20:25 - Gündem

AKP'li Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu partisinden istifa etti

20:23 - Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter istifa etti!

07:10 - Siyaset

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım gözaltına alındı!

08:20 - Asayiş

Trump: İran'ın enerji tesislerine yönelik saldırıları 10 gün daha erteledim

08:11 - Dünya