?>

GTB akredite borsa beratını törenle alacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), Oda ve Borsalara yönelik gerçekleştirdiği ‘Akreditasyon Denetim’ sonuçları açıklandı.

Ekonomi - 8 yıl önce

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), Oda ve Borsalara yönelik gerçekleştirdiği ‘Akreditasyon Denetim’ sonuçları açıklandı. TOBB’un ‘A’ sınıfı akredite borsaları arasında yer alan Gaziantep Ticaret Borsası, denetimlerde puanını yükseltme başarısı göstererek ‘A’ sınıfı 5 yıldızlı borsa statüsünü 2020 yılına kadar uzattı.

TOBB Akreditasyon Kurulu, 2017 yılı içerisinde Türkiye genelinde tüm Oda ve Borsalara yönelik düzenlenen ‘Akreditasyon Belge Yenileme Denetim Raporu’ sonuçlarını açıkladı.

Oda ve Borsaların aldıkları puanlar ve bu puanların karşılığı akreditasyon hizmet sınıflarının belirlendiği denetimlerde GTB, Gaziantep adına önemli bir başarıya imza attı.

Hizmet kalitesini Avrupa standartlarına taşıyarak, üyelerine en iyi hizmeti vermeyi kendine ilke edinen GTB, akreditasyon denetimleri sonucunda daha önce aldığı başarı puanını daha da yükselterek, ‘A’ sınıfı borsa sertifikasını 2020 yılında kadar tekrar yeniledi. GTB ‘A’ sınıfı akredite borsa beratını önümüzdeki günlerde TOBB’da düzenlenecek törenle alacak.

TOBB AKREDİTASYON KURULU AÇIKLADI

TOBB tarafından GTB’ye gönderilen Akreditasyon Denetim Raporunda, “Oda/borsa Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Belge Yenileme Denetiminiz sonrasında, ekte yer alan denetim raporunuz Birliğimiz Akreditasyon Kurulunca değerlendirilmiş olup yüksek düzeyde başarı gösteren Borsanızın Akreditasyonu ‘A’ seviyesi statüsünde 31.12.2020 (3 yıl süre ile) tarihine kadar uzatılması kararı alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

AKREDİTASYON YAŞAYAN BİR SÜREÇ

GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, yaptığı açıklamada GTB’nin  5 yıldızlı hizmet kalitesini koruyarak, akreditasyon derecesini yükseltmesine katkı sağlayan tüm personellerini kutlayarak, bu başarıda büyük emekleri bulunan ve akreditasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen GTB Başkanlarına, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesine yönelik TOBB tarafından başlatılan ‘Akreditasyon Sistemi’nin oda ve borsalara kaliteli hizmet noktasında artı değerler kattığını belirten Bayram, akreditasyon sisteminin yaşayan bir süreç olduğunu ve bu durumun süreklilik arz ettiğini ifade etti.

Bayram, TOBB 'un Akredite borsaları arasında yer alan GTB'nin, sürekli yenilenmeyi ve hizmet kalitesini geliştirmeyi kendine şiar edindiğini belirterek, amaçlarının üyelerine Avrupa'da bulunan muadilleri seviyesinde ve daha üzerinde kaliteli hizmet vermek olduğunu sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehit Kamil’in belgesel filmi yapıldı

2018-01-01 15:40 - Yerel

Hedefimiz: Açıklık, şeffaflık ve verimlilik

2017-12-29 09:26 - Yerel

Skandal fetva: 9 yaşına giren kız evlenebilir

2018-01-03 13:11 - Gündem

Öztürk: Gaziantepspor halkımızın ortak onurudur

2018-01-01 12:11 - Spor

2 bin futbol antrenörü Antalya'da buluşuyor

2018-01-03 09:04 - Spor

Beşiktaş Belediyesi önünde Hazinedar gösterisi!

2018-01-04 20:34 - Gündem

Gaziantepspor dükkanı kapattı!..

2017-12-31 17:37 - Spor

CHP'li Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

2018-01-04 20:26 - Siyaset

Elim Sende Filminin Çekimleri Tamamlandı

2017-12-29 09:18 - Magazin

Favori kız ismi 'Zeynep' erkek 'Yusuf'

2018-01-02 09:48 - Yaşam

İlgili Haberler

GSO Başkanı Ünverdi, Kent Ekonomileri Zirvesi'nde konuştu

00:00 - Ekonomi

Yıldırım: Ya değişimi izlersiniz ya da değişimin bir parçası olursunuz

00:24 - Ekonomi

TOBB Nefes Kredisi yeniden başladı

00:00 - Ekonomi

Gaziantep ihracatı 4,1 milyar dolara ulaştı

00:00 - Ekonomi

Güneydoğu Anadolu'dan 902,7 milyon dolarlık ihracat

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset