?>

GSO TOBB Delegeleri, TOBB’un 81. Genel Kurulu’na katıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB’un 81. Genel Kurulu’na katıldı.

Yerel - 1 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB’un 81. Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB’un 81. Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; Yönetim Kurulu Üyeleri, Konsey Başkanları, Oda ve Borsa Başkanları ile delegelerin katılımıyla Ankara’da, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Genel Kurul’a GSO adına TOBB delegeleri Adnan Ünverdi, Mustafa Topçuoğlu, Cevdet Akınal, Burhan Çağdaş, Cemil Turgay Direkçi, Metin Erturhan ile TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi ve GSO Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul’un açılış konuşmasında Türkiye ve dünya ekonomisindeki güncel gelişmeleri değerlendirerek, "Ülkemizin geleceğine ve kalkınmasına katkı sunan, el birliğiyle, gönül birliğiyle ve akıl birliğiyle pek çok başarıya imza atan TOBB Ailesi’nin kıymetli üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. Birliğimizin temelini atan kurucularımızı ve emeği geçen herkesi minnet ve rahmetle anıyorum. Bu ülke için emek harcayan, alın teri ve fikir gücüyle katkı sunan herkesin gayretlerinin kalıcı başarılarla taçlanmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar ve komisyonların sunuşlarının gerçekleştirmelerinin ardından Genel Kurul sona erdi.

Genel Kurul ile ilgili değerlendirmelerde bulunan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Sanayicilerimizin ve iş dünyamızın bizlere ilettiği sorun ve talepleri de aktardığımız, çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunduğumuz TOBB 81. Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Oda ve Borsalarımızı dikkatle dinleyen, sorunlarımıza ilgili bir şekilde yaklaşarak çözüm önerileri geliştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve tüm TOBB camiasına teşekkür ediyorum. Ülkemizin aydınlık yarınları için el birliğiyle çalışmaya, kalkınmaya ve büyümeye kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Son dakika.. İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a soruşturma açıldı!

2025-05-27 11:11 - Gündem

Yaz geldi komisyon sadece 2 kez toplanabildi: Çiftçi derdiyle baş başa kaldı

2025-05-27 00:00 - Tarım

İstanbul Avcılar'da kan donduran anlar: Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

2025-05-30 00:00 - Asayiş

Galatasaraylı taraftarlardan koreografi şov

2025-05-30 21:34 - Spor

Galatasaray takım otobüsüne taşlı saldırı

2025-05-24 00:48 - Spor

Diyanet’e yeni yetkiler veren kanun teklifi TBMM’de kabul edildi

2025-05-30 01:09 - Gündem

Son Dakika... Bu kez mahkeme başvurdu: 'Kayyum' uygulamasında kritik gelişme!

2025-05-29 19:38 - Gündem

Mahmut Tanal'dan AKP'li isme zor sorular... 'Sizin çocuklarınız ne işle meşgul?'

2025-05-25 19:08 - Siyaset

Mansur Yavaş'tan Cem Küçük'e tepki: Savcılığa çağrılması lazım

2025-05-29 10:38 - Gündem

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu... Kurultay iddialarına yanıt verdi

2025-05-30 17:12 - Siyaset

İlgili Haberler

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Şahinbey ekipleri LGS için seferber oldu

00:00 - Yerel

Yılmaz, Beykent'te “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programına katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset