?>

GSO Başkanı Ünverdi'den 19 Mayıs mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ebedi özgürlük ve hürriyete giden yolda aziz milletimiz için dönüm noktası olan Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümünü kutladı.

Yerel - 3 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ebedi özgürlük ve hürriyete giden yolda aziz milletimiz için dönüm noktası olan Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümünü kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının, toprakları işgal edilen ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk Milleti’nin yeniden doğuşu ve bağımsızlığa giden yolda en büyük adım olduğunu belirten Başkan Ünverdi, mesajında şunları kaydetti:

“Vatan topraklarının işgal altında olduğu ve aziz milletimize esaret zinciri vurmak isteyenlerin bir olup saldırdığı bir dönemde Büyük Önder Atatürk Samsun’a çıkarak, koşullar ne olursa olsun aziz milletimize pranga vurulamayacağını göstermiş ve milli mücadelemizi başlatmıştır. Burada yakılan kurtuluş ve bağımsızlık meşalesi ile tüm zorluklar karşısında aziz milletimiz bir olmuş, şehit düşmüş, gazi olmuş, vatan toprağına sahip çıkmıştır. Başkomutan Atatürk, Kurtuluş Mücadelemizde kazanılan zaferi Cumhuriyet ile taçlandırarak Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan etmiştir.

Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı bu özel günü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk Gençlerine armağan eden Büyük Önder Atatürk, “Genç fikirli demek, doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir” diyerek gençlere olan inancını, “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır" diyerek onlara duyduğu önem ve güveni göstermiştir.

Bugün yaşadığımız zorlukların üstesinden gelerek, hızla değişen dünyada ülkemizin daha iyi noktalara ulaşmasını sağlamamız da gençlerimizle mümkündür. Ülke olarak en büyük zenginliğimiz genç nüfusumuz ve bu büyük potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Bunu da ancak eğitim ve her alanda onlara daha çok fırsat vererek gerçekleştirebiliriz. Gençlerimiz de kendilerini en iyi şekilde yetiştirerek, donanım sahibi olmalıdır ki hedeflerimize ulaşabilelim. Bu bir bayrak yarışı ve bayrağı onlar devralacaklar. Bizler de Gaziantep Sanayi Odası olarak gençlerimizin önünü açacak, kendilerini geliştirmelerini sağlayacak projeler yürütüyor, elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.     

Bu duygu ve düşüncelerle, 104. yıl dönümünde gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

İnce'nin sahte kasetini servis eden hesabın sahibi AKP'li trol çıktı

2023-05-12 11:13 - Gündem

Menzil tarikatı ikinci turda da Erdoğan'ı destekleyecek

2023-05-17 21:18 - Gündem

Turkcell'in seçim gecesi mesajı gündem oldu!

2023-05-12 10:17 - Gündem

Yeşil Sol Parti Gaziantep'te seçimin iptali için başvurdu

2023-05-17 08:16 - Siyaset

Soylu, seçim sonuçlarını küsuratına kadar bilmiş!

2023-05-16 19:04 - Gündem

Bahçeli'nin başdanışmanından Sinan Oğan'a: Başka kapıya

2023-05-16 11:50 - Siyaset

Berat Albayrak hakkında tutanak tutuldu

2023-05-14 17:21 - Gündem

Gaziantep'te bıçaklanan 17 yaşındaki genç kurtarılamadı!

2023-05-18 12:52 - Asayiş

Demirtaş'tan Anadolu Ajansı paylaşımı...

2023-05-14 19:16 - Siyaset

Pehlivan: Cezaevine giriyorum, intikam alınıyor!

2023-05-15 16:40 - Gündem

İlgili Haberler

Ak Parti Gaziantep’ten geleneksel iftar buluşması

00:00 - Yerel

Şahinbey'de, İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması

00:00 - Yerel

Fatma Şahin'den Kadir Gecesi mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, TÜGVA üyeleriyle sahur programında bir araya geldi

00:00 - Yerel

Bora Zor: Dezenformasyonun ilacı doğru haberi artırmaktır

10:21 - Yerel

Günün Manşetleri

Yusuf Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Anlama özürlü herhalde...

19:07 - Gündem

Hüseyin Baş: Milletimizin gönül ittifakına ihtiyacı var...

17:48 - Siyaset

16. gün: Trump, İran'la anlaşmaya kapıyı kapattı!

11:53 - Dünya

Ümit Özdağ: Şeyh Said'in hatırasına hakaret etmek her Türk vatandaşının görevidir!

11:37 - Gündem

CHP’li Meriç’ten otoyol özelleştirmesine tepki: Geçiş ücreti 270 TL’ye çıkabilir!

11:44 - Siyaset