?>

GKV’li öğrencilerden Modelaj Sergisi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu yılsonu etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen Modelaj Sergisi büyük ilgi gördü.

Eğitim - 7 yıl önce

 

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu yılsonu etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen Modelaj Sergisi büyük ilgi gördü. Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’in rehberliğinde hazırlanan sergide öğrencilerin eserlerine yer verildi.

2018-2019 eğitim yıl, yılsonu etkinlikleri kapsamında bir birinden güzel faaliyete imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bu kez de açılışını gerçekleştirdikleri modelaj sergisiyle gündeme damgalarını vurdu. Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’in rehberliğinde hazırlanan serginin açılışını Akademik Genel Müdür Yardımcısı İsmet Tiryaki, Liseler Müdürü Mehtap Özdemir, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Abdullah Dağlı, Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut, Görsel Sanatlar Zümresi öğretmenleriyle öğrenciler gerçekleştirdi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdürü Abdullah Dağlı emeklerinden dolayı Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’i ve öğrencileri kutlarken dönem sonu sergi ve diğer etkinliklerin devam edeceğini de ifade etti.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem ise sergiyle ilgili yaptığı değerlendirmede ‘’Öğrencilerimizin hayallerinin yaratıcılık potansiyelleri ile birleştirerek, yarın için umutlarını bugün için duygularını yansıttılar. Öğrencilerimizin bu alanlarda ki yeteneklerinin gelişimi için her zaman destek olacağız” dedi. Eserlerini sergileyen öğrenciler ‘’Önce tasarladık sonra yoğurduk, şekillendirip renklendirdik. Çamura hayallerimizi verdik, yoğrulduk, eğlendik. Bu çalışmada özgür olduğumuzu hissettik‘’ dediler. Serginin ismini kendilerinin belirlediğini de ifade eden öğrenciler “Büyük emekler verdiğimiz bu serginin adını Hayallerimiz, Çocukluğumuzun Düşleri İle Yoğruldu, Bize Düş, Size Eser Oldu, olarak belirledik’’ dediler. Serginin hafta boyunca açık kalacağı da açıklandı. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Öğretim üyeleri ve öğretmenler iftarda buluştu

2019-05-17 08:01 - Yerel

Antep peyniri ihraç ürünü oldu!

2019-05-22 08:24 - Ekonomi

YMMO'da yeni başkan Mehmet Tekin Alpay

2019-05-20 08:13 - Yerel

İşsiz genç benzin döküp kendini yaktı...

2019-05-20 13:06 - Asayiş

Gaziantepli polis memuru kazada hayatını kaybetti

2019-05-21 16:20 - Asayiş

Aşık Mahzuni Şerif'i saygıyla anıyoruz...

2019-05-17 08:53 - Gündem

Gaziantep'te işsiz genç kendini yakarak yaşamına son verdi

2019-05-20 12:41 - Asayiş

Şahinbey yaza hazır

2019-05-22 18:41 - Yerel

Gaziantep'te traktör devrildi: 1 ölü

2019-05-16 20:12 - Asayiş

Doç. Dr. Murat Ulutaş Medical Park'ta

2019-05-22 07:57 - Sağlık

İlgili Haberler

Sağlıkta inovasyon başarısı...

00:00 - Eğitim

GİBTÜ’den uluslararasılaşma yolunda önemli adım

00:00 - Eğitim

GİBTÜ Spark Core Ekibi, ulusal başarıya imza attı...

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'de dünya standartlarında laboratuvar hizmete girdi!

18:15 - Eğitim

HKÜ’de II. Zeugma Sağlık Araştırmaları Sempozyumu

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: PKK ve KDP İran'a saldırmak üzere...

11:31 - Gündem

CHP’li Meriç: Gaziantep sanayisi batma noktasında

20:02 - Siyaset

MSB: İran'dan ateşlenen balistik mühimmat Hatay'a düştü!

14:54 - Asayiş

İmamoğlu'nun kayınbiraderi Ali Kaya'nın ikinci uyuşturucu testi sonucu da negatif çıktı

19:11 - Gündem

Hüseyin Baş: Bizi Orta Doğu girdabından Atatürk çizgisi kurtarır!

13:15 - Siyaset