?>

GKV'den uluslararası STEAM Modeli projesi

Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesi tarafından hazırlanan STEAM modelinin genel eğitime entegrasyonu konulu projesi Avrupa Birliği Komisyonu'ndan hibe almaya hak kazandı.

Eğitim - 7 yıl önce

 

Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesi tarafından hazırlanan STEAM modelinin genel eğitime entegrasyonu konulu projesi Avrupa Birliği Komisyonu'ndan hibe almaya hak kazandı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinin yanı sıra proje ortakları olarak yer alan Portekiz ve Litvanya’dan birer okul ortak etkinlikler gerçekleştirecek.

Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi olarak başvurusu yapılan Avrupa Birliği KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projesi 98.290 Euro hibeyle kabul edildiğini açıklayan GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman “ Projemiz, dünyadaki eğitim reformunun merkezinde yer alan ve giderek daha çok önem kazanan STEAM, Science (Fen), Technology (Teknoloji ), Engineering (Mühendislik), Art (Sanat) ve Mathematics (Matematik) eğitimini kapsıyor. Proje kapsamında kurumumuzun yanı sıra proje ortaklarımız Portekiz’den  Escola Secundária Campos de Melo ve Litvanya’dan  Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto Inzinerijos Licejus Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesiyle birlikte çalışacak. STEAM modelinin genel eğitime entegrasyonunu konu alan ve önümüzdeki 2 yıl boyunca uygulanacak olan projede, ortaklarımızla çeşitli etkinlikler yürütülüp ortak ülkelerde öğrenci ve öğretmenlerimizin katılacağı proje toplantıları düzenlenecektir. Bizleri destekleyen başta Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy olmak üzere Genel Müdür Vekilimiz İsmet Tiryaki ve GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtep Özdemir’in şahsında kurumumuzun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Başarılı bir proje olacağına, ülkemize ve kentimize önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz” dedi. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

"Pazarlık yapıyormuşum gibi çek" dedirten görüntü

2019-08-13 23:16 - Gündem

Bozgeyik ailesi bayramlaşma töreninde buluştu

2019-08-12 22:17 - Yerel

Mansur Yavaş’tan ‘Anıtkabir’ talimatı

2019-08-16 22:02 - Gündem

Atatürk düşmanından yeni paylaşım

2019-08-13 17:24 - Gündem

Başkanların 3 aylık tasarruf mucizesi

2019-08-14 09:03 - Gündem

CHP'den savcılara Demet Akalın çağrısı

2019-08-15 21:47 - Gündem

Metiner: AK Parti artık ömrünü tamamladı

2019-08-15 09:11 - Siyaset

İnce'den Türk İş Başkanına istifa çağrısı

2019-08-14 22:43 - Gündem

13 yaşındaki Meryem her yerde aranıyor

2019-08-17 18:15 - Asayiş

Murat Kazanasmaz İBB'den kovuldu!

2019-08-16 16:20 - Gündem

İlgili Haberler

Erdem Koleji LGS'ye damga vurdu!

00:00 - Eğitim

100 oyun geliştiricisi “HKÜ SummerJam 2026”da buluştu

00:00 - Eğitim

İslam Üniversiteleri Rektörleri İstişare Toplantısı tamamlandı

00:01 - Eğitim

GİBTÜ’den küresel akademik iş birliğine katkı

00:00 - Eğitim

Erdem Koleji'nde görkemli mezuniyet töreni

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: Türk devleti ve Türk milleti, çalınan zenginliklerin bir kuruşunu sizde bırakmayacak!

17:07 - Siyaset

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner görevden uzaklaştırıldı

16:44 - Gündem

Aziz İhsan Aktaş'a etten duvar örüldü, adliyenin ışıkları söndürüldü!

15:37 - Gündem

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında olduğu 24 kişi tutuklandı!

09:36 - Gündem

Özgür Özel yönetimi olağanüstü kurultay için mahkemeye başvurdu!

15:55 - Gündem