?>

“Girişim Sermayesi Yatırım Fonları” tanıtım toplantısı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Uluslararası Yatırım Fonu Yöneticilerinin katılımı ile “Girişim Sermayesi Yatırım Fonları” tanıtım toplantısı yapıldı.

Yerel - 8 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Uluslararası Yatırım Fonu Yöneticilerinin katılımı ile “Girişim Sermayesi Yatırım Fonları” tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Girişimcilik konusunda ve şirketlerimizin büyüme süreçlerinde finansman konusu en önemli unsur olarak karşımızda duruyor. Küresel ekonomik koşullar nedeniyle kaynak bulmada güçlük yaşandığı bir dönemde sunulan fonlardan faydalanmak şirketlerimizin iş geliştirme süreçlerine önemli katkılarda bulunacaktır. Ayrıca bugün burada temsil edilen mevcut fonlardan alınan hizmetlerin firmalarımıza yeni ufuklar açacağına inanıyorum. İş dünyası olarak da bu tür kaynakları tanımak, bu kültürü içselleştirerek farklı enstrümanları daha çok kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Programa katılan tüm konuklarımıza iştiraklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nden Ahmet Cüneyt Selçuk, doğrudan yatırımlar, doğrudan yatırımlarla girişim sermayesinin ilişkisi, startup ekosistemi ve 1514 programı hakkında sunum yaptı.

Toplantıda daha sonra Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nden Ahmet Burak Dağlıoğlu moderatörlüğünde katılımcı fonların temsilcilerinin konuşmacı olarak yer aldığı panel gerçekleştirildi. 

Ahmet Burak Dağlıoğlu, “Devlet olarak bu fonlara, bir hibe kanalı ve hazine aracılığıyla yatırım olarak güvendiğimizi gösteriyoruz.  Bu fona diğer özel yatırımcıları da davet etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Gaziantep’te ciddi bir sanayi alt yapısı, ticaret kültürü var ve birikmiş bir sermaye olduğuna inanıyoruz. Ayrıca vizyoner bir iş dünyası olduğunu görüyoruz. Bu bağlamda dünyadaki ekonomik değişim ve dönüşümle paralel olan gelişmenin burada karşılık bulacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Toplantının son bölümünde Boğaziçi Ventures’den Burak Balık, İnci Çömlekçioğlu, Tuna Ercilli, IDA Capital’den Cem Baytok, Startupfon’dan Gülsüm Çıracı, Gamze Can, Actus Portföy’den Barış Hocaoğlu, Yiğit Arslan ve Actus Advise’den Erman Turan katılımcıların sorularını yanıtladı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te muhtar adayında rekor artış

2019-02-24 10:42 - Siyaset

Burun estetiği için Bursa’dan Gaziantep’e geldi

2019-02-21 10:42 - Sağlık

Türk Ocaklı gençlerden AKP'ye geçen Berk’e sitem

2019-02-23 11:19 - Siyaset

Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı

2019-02-21 10:07 - Yerel

Aytaç Arman'ı da kaybettik...

2019-02-27 10:02 - Gündem

'İşsizlikten bunaldım' dedi kendini tavana astı!

2019-02-21 13:23 - Asayiş

Gaziantep'te film gibi uyuşturucu operasyonu

2019-02-22 08:25 - Asayiş

Bakan Kurum, YeşilVadi Millet Bahçesi’ni gezdi

2019-02-21 10:58 - Yerel

Gaziantepli iş adamı İstanbul'da meclis üyesi adayı

2019-02-20 22:38 - Siyaset

Spor Liselerinin Sesiz Çığlığı

2019-02-21 12:00 - Spor

İlgili Haberler

Başkan Kılıç'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:01 - Yerel

Fedaioğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin gençleri ağırladı

00:43 - Yerel

Adnan Ünverdi'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

“Fidan Hoca” lakablı Fidan Atalay tutuklandı!

17:45 - Asayiş

Ümit Özdağ: Seçim erken olacak...

14:05 - Siyaset

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ifadeye çağrıldı

11:17 - Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında 10 şüpheli gözaltına alındı

11:15 - Asayiş