?>

Gençler Tekvando Şampiyonası başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Üniversitesi (GAÜN ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün iş birliğinde Cumhuriyet Kupası İller Arası Gençler Tekvando Şampiyonası düzenlendi.

Spor - 6 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün iş birliğinde Cumhuriyet Kupası İller Arası Gençler Tekvando Şampiyonası düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonu’nda iki gün sürecek şampiyonaya, 15 ilden 14-17 yaş grubundan 600 sporcu katıldı.

Şampiyonanın açış töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Gaziantep’e spor kenti kimliği kazandırmak amacıyla büyükşehir olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, hizmete aldıkları spor tesisleriyle gençleri daha fazla spor yapmaya teşvik ettiklerini söyledi.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ise, son yıllarda tekvando sporunun Dünya’da yükselen bir değer olduğunu belirterek, 500 lisanslı sporcuyla Türkiye’yi tüm dünyada temsil ettiklerini dile getirdi.

Şahin, centilmenlik çerçevesinde girdikleri şampiyonalarda Türk sporcularının başarısıyla gururlandıkların aktararak, tek amaçlarının Türk bayrağını her daim göndere çekmek olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Barış Pınarı Harekâtına katılan Mehmetçiklere; protokol, sporcular ve salondakiler asker selamı gönderdi. Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Avrupa Para Tekvando Şampiyonası’nda madalya kazanan sporculara plaket verdi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

İmamoğlu tartışmalara noktayı koydu

2019-11-03 22:05 - Gündem

İzindeyiz yüce Atam...

2019-11-10 00:03 - Gündem

İşsiz baba, eşi ve çocuklarını öldürüp intihar etti!

2019-11-09 13:19 - Asayiş

Danıştay’dan Gaziantep'e ziyaret

2019-11-04 12:21 - Gündem

İmamoğlu, “temel atmama” töreni yaptı

2019-11-07 22:08 - Gündem

Dikkat! Gaziantep'te elektrik kesintisi

2019-11-05 20:43 - Yerel

Gazeteci Aykut Tuzcu yaşamını yitirdi

2019-11-09 13:51 - Gündem

Gaziantep'te 1200 polisle dev uyuşturucu operasyonu

2019-11-09 10:07 - Asayiş

Haluk Levent'in 'Katil Baba' paylaşımı olay oldu

2019-11-09 23:15 - Gündem

CHP toplantısına PKK baskını!..

2019-11-04 07:43 - Asayiş

İlgili Haberler

TFF'den Bursaspor'a 'Leyla Zana' cezası

08:08 - Spor

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

19:34 - Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na yanıt

15:26 - Spor

Hacıosmanoğlu: Türk futbolunda bir panik havası görüyorum!

12:44 - Spor

Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltında!

11:09 - Spor

Günün Manşetleri

Fenomen Ezgi Fındık hakkında yakalama kararı!

12:31 - Asayiş

Sadettin Saran'ın saç örneğinde yapılan incelemede 'kokain pozitif' çıktı

09:29 - Gündem

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga: 22 gözaltı kararı

09:26 - Asayiş

Hüseyin Baş: MHP kendi raporunda Bahçeli’yi yalanlamış!

18:51 - Siyaset

Kemal Okuyan: Kara para, bahis ve uyuşturucu piyasası Türkiye ekonomisiyle bütünleşmiş durumda

18:49 - Siyaset